Ha egy rendőr veréssel tart rendet, akkor ő jó rendőr vagy pedig elítélhetik ha kiderül?
Jó rendőr, de sajnos feljelentik.
Ma a liberálisoknak hála, a bűnözők bármit megtehetnek, a rendőrt simán elküldhetik szó szerint a q urv. a anyj. bába, még talán ki is tüntetik.
Múltkor volt egy eset, megverték a rendőrt aztán megúszták felfüggesztettel.
Mit várunk akkor??
A rendőr akkor jó rendőr, ha én azt csinálok, amit akarok, aki meg nekem nem tetszik, azt jól összeveri és/vagy megbünteti.
(politikai állásponttól függetlenül)
"Azért kíváncsi vagyok, hogy mit szólnátok hozzá,
ha a jó rendőr azért verne meg titeket mondjuk
egy-két csontot eltörve, mert nem"
Jól van nem kell fantáziálni marhaságokat, senkit nem vertek meg azért, mert nem állt vigyázzba.
Az esetek 99%-ban azok lettek megagyalva, akikre ráfért.
Közel 20 évvel ezelőtt a házunk előtt garázdálkodott egy marha.
Kijöttek a rendőrök, lehúztak két pofont, aztán le volt tudva, meg se mert nyikkanni.
Kb 2 éve ismét volt egy idióta.
Kijöttek a rendőrök, még jobban ordított, mint előtte.
Fenyegetőzött, hogy vissza fog jönni és majd rá fog b aszni az utca.
Közben leköpte az egyik rendőrt, folyamatosan anyázott.
Nem bírták berakni a kocsiba, mert ki akarta rúgni az ablakot.
Hívtak egy tranzitot, a végén már itt állt 6 rendőr egy hülye miatt és kb 30 perce ment a cirkusz.
Végül berakták a tranzit hátuljába.
Eltelt kb 2 óra hossza, majd megint kint verte magát, csak 2 utcával lejjebb.
Jah meg persze megpanaszolta a rendőri intézkedést, mert nem a kocsiba ültették be, hanem hátulra, hogy ne rúgja ki az ablakot.
Tudtommal meg lettek húzgálva a rendőrök, kaptak megrovást vagy mit.
Az elkövető meg kapott 30 ezer forint pénzbírságot.
Én meg hajnal kettőkor átmegyek egy üres utcán a záróvonalon aztán megkennek 50 ezerre.
Hát köszönöm szépen, ebből a nagy demokráciából nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!