Ha feljelentek valakit, hogy felrakott a napiszar-ra, ki tudják nyomozni, hogy ő volt az vagy nekem kell bizonyítanom?
Imádom, hogy a sok önjelölt jogász idióta dobálózik itt a személyiségi jogokkal, de azért a myvipre feltölti a rajos pinás szopós baszós képét...
Aztán meg rinyál, hogy kirakták a napiszarra...
IUnkább arról beszéljünk, hogy pontosan melyik kis suna vagy. Ha tényleg ez a kis szöszi, akkor ne kösd fel a fufrudat és akkor én is szivesen tosnám a fosódat!
Amugy meg jó kis cickóid vannak, a picsd is rendben van, szerintem sokan tosznánk. Mi kell még? örülj neki! Szerintem rakj fel még a sunádról is képeket! puszi
Na mi van? Ennyi volt? Kifogytál az ötletekből?
Okos dolog ez az amcsi szerver. Megkímélik magukat az ilyen barmoktól mint te vagy. A modellügynökségnek hagytad hogy kitegyen a netre? Ott még tetszett? Akkor tetsszen itt is!
"Semmit nem tehetek? Ezt nem hiszem! Feljelentenem azért még lehet? Mennyi az?"
Tehetsz egy feljelentést Amerikába ismeretlen tettes ellen. Hátha (:
Szolgáljon tanulságul! Menj be a rendőrségre, hátha kinevetnek.
Ha nyilvános oldalon jelent meg a kép, jogilag nem tehetsz semmit, de...
nézd, ilyenkor láss a dolgok mögé. Látod, sok olyan ember van, aki agyilag annyira gyökér, hogy a napi lélekfeltöltés kb. ilyen oldalak nézegetéséből áll. Az ilyeneket szopatja is az élet, hidd el, a hülyéket folyamatosan törlik. Egy időben sajnáltam az embereket a mai világ miatt, ahol munkahelyek szűnnek meg, anyagilag nem érzik magukat biztonságban, és a saját lelküket is eladják a kretének, csakhogy megfeleljenek másoknak. Ezek olyan tudatlan ledek, hogy bármikor helyettesíthetőek: nem jelentékenye a való világban...örülnek a farkuknak, mikor ilyenekre akadnak, és ennyi. Túl primitívek ahhoz, hogy igazi kárt okozzanak.
jah, kifelejtettem...azóta rájöttem, hogy a társadalom megérdemli a sorsát. Én már csak röhögök rajtuk, nem sajnálom :)
Ha tisztán látsz, hidd el, csodálatosabb a világ. A hülyék meg, ha leszelektálódnak, legalább nem szenvednek tovább. Tudod az igazság nagyvonalakban működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!