A rendőrség miért nem kapcsolta le hamarabb a lövöldözni akaró egyetemistát?
Ezt a gyereket olyan dologért fogják elmeszelni és országosan meghurcolni, amit nem is csinált meg. Elvitte a gondolatrendőrség. Tegyük fel, hogy van Karcsi, aki egy lövész klub tagja. Karcsi szeret verseket írni, sokat foglalkozik azon bűncselekményekkel, melyeket iskolákban követtek el. Karcsi ihletet érez, mert van benne művészi érzék és verseket ír a témával kapcsolatban, szeret kicsit morbid blogot vezetni. Karcsi blogját egy szép napon elolvassa egy tucatképzett pszichológus és felnyomja őt a rendőrségnél. Karcsira rátörik az ajtót és elviszik, súlyos börtönévek és karrierje vége vár rá, mert ilyen sötét emberek figyelték a blogját.
Lehet lepontozni.
Szerintem a csávót diliházba dugják és nem fogják elítélni, illetve kényszergyógykezelésre ítélik.
Szerintem nem áll meg egy vád sem ellene az bíróságon. Mint ahogy eddig sem állt volna meg, nem tudták volna miért letartóztatni, ugyanis ahogy már írták, blogot, verset írni nem bűn és én is elmondtam már a kolléganőmnek, hogy egyszer egy kanál vízben fogom megfojtani a főnökömet meg a helyettesét is.
Mondjuk azt, hogy eddig nem kapcsolták le, nem a rendőrség hibájának mondanám, mert a magyar törvények a hülyék, amíg nem folyik a vér, nem sok mindent tehet a rendőrség.
Azért a srác tuti nem ártatlan, elég az arcára nézni a képeken, vigyorogva ment a bíróságra és azért mondott egy, s mást ami arra utál, hogy valami nem tiszta nála. Ezért is fog menni kényszergyógyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!