Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Gyúrcsányéknak hála a SÜN szó...

Gyúrcsányéknak hála a SÜN szó egybeolvadt a rendőrséggel. Ha egy rendőr véletlenül meghallja azt hogy SÜN akkor mi van?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 13:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Ne hasonlítsd össze a Tigris tankot a sünözéssel , mert nem ugyan az.Amúgy meg, mivan akkor ha valaki sünözik ? :D szegényes a humoruk? legalább én/mi tudunk röhögni ilyenen is [ nekeünk vicces, neked nem ] :D ezért ezt nem nevezném szegényes humornak :)
2010. febr. 13. 16:43
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyik haverom kipróbálta, a rendőr meg közölte, hogy hát neki meg a k_rva anyját.
2010. febr. 13. 16:52
 13/30 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem is szegényes humorra vall a sünözés.

Kb. akkora poén, mintha erre meg azt válaszolná neked a rendőr, hogy Te meg kretén!

2010. febr. 13. 17:49
 14/30 bumbi02 ***** válasza:
65%
hát már mér ne hasonlitsam a Tigrishez? az is állat:)) és a sün alakzat is teljesen logikus hogy miböl kaphatta a nevét ( bár lehet egyeseknek nem) a sünözök sztem eléggé szánalmasak.. 2 talán 3 éve volt, de még mindig ezen az egy szón lovagolnak, mikor nincs is benne semmi...
2010. febr. 13. 21:00
 15/30 anonim ***** válasza:
Okés...mindenkinek van erről véleménye, szóval nem érdemes erről vitatkozni...
2010. febr. 14. 12:16
 16/30 anonim ***** válasza:

SÜN!!!!

hangzott a szó az úton mikor fakabátokkal találkoztunk, és megmondom neked, hogy eléggé idegesek tudnak lebnni és szeretnek fenyegetőzni

2010. febr. 15. 20:27
 17/30 bumbi02 ***** válasza:
légy akkor most büszke magadra... most már igaz hazafi vagy..:P
2010. febr. 15. 21:34
 18/30 anonim ***** válasza:
Hehh, legyetek bevállalósak, ne csak puncik! Menjetek oda, és mondd! "Nekem az a véleményem, hogy SÜN". Áhh, pózerek a gallér homályából kiabálnak a kisrendőrnek (akit mellesleg kvára nem érdekel), de tökösen kiállni egyetlen magát hazafinak nevező töketlen sem mer. Kár az ilyen gyáva férgekre a szót pazarolni...
2010. febr. 15. 21:45
 19/30 anonim válasza:
Szvsz ennek nem sok köze van a hazafisághoz. Ha jó érzés belesünözni egy kret... vagyis rendőr arcába akkor miért ne.(a disznaj szó jobban jellemezné őket)
2010. febr. 16. 17:40
 20/30 bumbi02 ***** válasza:
mért jellemezné jobban a disznaj szó őket? max téged..
2010. febr. 16. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!