Mit lehet tenni vagy kihez lehet fordulni eben az ügyben? A többi lent.
szóval kb egy hónapja este sétáltam haza a járdán és leigazoltak a rendőrök.
szóval odaadtam a személyimet utána utasított hogy pakoljak ki a zsebeimből... a kabátom belső zsebében volt 6 db elfelejtett szilveszteri petárda ezeket elvették és isten hírével továbbengedtek kb 1 hónapra rá jött egy 26.00 0 forintos csekk ... NA EZZEL MIT CSINÁLJAK? PEDIG NEM IS HASZNÁLTAM A PETÁRDÁT CSAK A ZSEBEMEN VOLT SŐT MÉG ÉN SEM TUDTAM RÓLA HOGY OTT VAN.
a Magyar törvények szerint, a PETÁRDA birtoklása is büntetendő cslekmény. (a szilveszteri tűzijátékok II. pirotechnikai osztály) birtoklása megengedett, dec. 31-től az új év, jan. 06.-ig, de a felhasználásuk már tilos)
*jó szöveg! "MÉG ÉN SEM TUDTAM RÓLA HOGY OTT VAN." erre hivatkozva a kábítószer kereskedők terjesztők is, mentességet kapnának, ki a jó isten tette oda? hmm...
11:02 perckor válaszoló felhasználónak!
képzeld el hogy nem tudtam róla hogy ott van
mivel szilveszterkor maradt a kabátom BELSŐ zsebében és elfelejtettem. Annyira véded a törvényeket, de mit mondanál ha megállítana két rendőr és azzal kötne beléd amivel csak tudna végezetül megbüntetnének vagy 30.000 re mert volt a zsebedben 6 db petárda amit még használni se használtál..
Remélem kiraknak erről az oldalról!
Amúgy örülj neki, hogy csak ennyit kaptál, a petárdát szilveszterkor SEM szabad használni.
képzeld el hogy nem hőbörköttem velük sőt nagyon is tisztelettudóan viselkedtem velük nem úgy mint ők velem!
Amikor megállítottak, a járdán sétáltam ők pedig az úton álltak és nem engedték hogy megkerüljem az árkot hanem muszáj voltam a saras lucskos 1 méter mély gödrön átvánszorogni hozzájuk... a papírjaim nálam voltak úí hogy ezzel nem volt semmi gond csak hogy az egyik kedves úriember felkért hogy pakoljak ki és én nem is ellenkeztem . A zsebeimben nem is volt semmi csak pár darab zsebkendő de utána még én is meglepődtem amikor előkerültek a petárdák.
Te tényleg ilyen sík vagy??? Nem érted, hogy nem lehet nálad szilveszterkor sem és egyáltalán sem petárda???
Szabálysértést követtél el. Lefoglalták és feljelentettek, ami a kötelességük. Ha nem tették volna, ők követnek el törvénysértést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!