Az igazoltatáskor felírt adatokat a rendőrség meddig tárolja?
Figyelt kérdés
Vagy tárolja e abban az esetben, ha nem volt semmi probléma, és rendben találtak mindent?2015. jan. 13. 17:24
1/11 anonim válasza:
Igazoltatáskor azért kérik el az adatokat hogy bemondják a központba és ott lecsekkolják hogy minden rendben van-e veled(nincs-e körözés ellened pl.). Megvan nekik minden adatod, nyugi.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem fogalmaztam pontosan a kérdést.
Arra lettem volna kíváncsi, arról őriznek e információkat, hogy valakit ott és akkor igazoltattak?
2015. jan. 13. 19:14
4/11 anonim válasza:
Nem. Az intézkedés céljának elérésével (azonosságod megállapításával) a lekért adatok törlésre kerülnek. Igazából csak annyi válasz érkezik a járőrnek a központból, hogy tiszta.
5/11 anonim válasza:
Benne marad a rendszerben, hosszú hosszú időre.
6/11 A kérdező kommentje:
Na most akkor melyik válasz az igaz?
2015. márc. 4. 18:06
7/11 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok és kitartok az igazam mellett :)
Egy sima egyszerű igazoltatásról nem készül jegyzőkönyv amit adatbázisban rögzítenek, felesleges lenne. Mihez kezdene azzal az információval a rendőrség hogy xy-t igazoltatták tavaly nyáron? Semmi értelme nem lenne
8/11 anonim válasza:
Én meg az a válaszóló vagyok aki írta, hogy hosszú hosszú időre, benne marad a RENDSZERBEN jó sok évig..tudom.
9/11 anonim válasza:
List Wilhelm
De mi maradna a rendszerben? Hogy xy rendszámú autó és rendőr igazoltatta jóska pistát itt és ekkor? Egy este baromi sok embert igazoltatnak(van ahol minden este ezerrel csinálják), nem tárolják ezt ilyen akkurátusan.
10/11 anonim válasza:
16 éves koromban igazoltatott a helyi KMB-s... Azóta eltelt 6 év és még mindig benne van az az igazoltatás a rendszerben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!