"A nemi erőszak bűncselekményét - akár nő, akár férfi ellen - legtöbb esetben "fehérek" hajtják végre."
Valóban, lásd. az indiai csoportos nemi erőszakokat...
"A nemi erőszak bűncselekményét - akár nő, akár férfi ellen - legtöbb esetben "fehérek" hajtják végre."
15-18 évesen több napot az előzetesben is a legtöbb esetben a "fehérek" töltenek el, mert ott jobb, mint a suliban, nem igaz?
"Úgyhogy kérném a fasiszta állatokat, nem itt kiélni a hülyeségeiket."
A szó amit keresel az nem a fasiszta, hanem a rasszista, esetleg a náci. De mind a rasszizmus, mind a nácizmus tipizálásról szól. Te a "fehérek" szöveggel tipizálsz. Én bevállalom. És te?
Fasizmus:"A fasiszták az adott nemzet totalitárius állammá történő egységesítésére törekedtek a nemzeti közösség tömegeinek mozgósítása révén"
Ergo fasizmus = A nemzet hatalmassá tételére tett kisérlet rossz úton.
nem voltak rasszisták.
Tanult barátom. Előbb légy tisztában a szavak, fogalmak jelentésével aztán próbálj meg újra leírni egy mondatot!
Remélem segíthettem!
Kérdésre a válasz:
Igen van felelősségre vonás, amennyiben fenn áll hogy direkt nem avatkoztak be nem pedig akadályoztatva voltak.
nemigazán fogalmaztad meg a kérdést kérdező? te mit értesz felelősségrevonás alatt? hogy válaszoljunk ahhoz tudni meg nekünk kéne ismernünk a börtön szabályzatát.
amúgy a legvalószínűbb hogy az elkövetők újra bíróság elé kerülnek. te egyébként miben hibáztatod a fegyőröket? a magyar börtöncellák nem olyanok mint az amerikai fimekben hogy belátsz a rácsokon.... inkább amolyan zárkaszerű hogy csak a kaja fér be de nagy a holttér.
meghát azért bocs de voltaképpen a raboknak 0-24 órás testőrt kéne biztosítani?(ami nekünk idekinn nem jár)arról sincs infó hogy mikor jelezte először hogy gond van
""""""""""te mit értesz felelősségrevonás alatt?""""""""""""
elbocsátást, a vezetőket is természetesen és minden fegyveres testülettől eltiltást. minimum
és ha engem kirabolnap holnap akkor a kerület összes rendőrét kirúgják.....
no de hogy ne tűnjön szemtelennek a válasz nos vissszautalok a korábbi válaszomra:attól függ volt e lehetőségük észlelni. nyilván nem kicsi a börtön, nem láthatnak mindig mindent... néma gyereknek pedig....
""""""""és ha engem kirabolnap holnap akkor a kerület összes rendőrét kirúgják..... """"""""
a kerület nem a rendőrségé és szabad akaratomból vagyok ott és védekezésre is felkészülhetek és el is futhatok, a zárka viszont nincs erre lehetőségem, közvetlen a fegyőrök felügyeletére vagyok bízva és ők a felelősek, ha bajom esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!