Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőrök, ti mit gondoltok a...

Rendőrök, ti mit gondoltok a fűről?

Figyelt kérdés

Biztos olvassák ezt az oldalt rendőrök, de mivel ez az oldal anonym itt nyugodtan kifejthetik a véleményüket, amit esetleg egy felettesük miatt nem mernének. Van értelme letartóztatni egy 18 éves srácot aki elszív egy jointot? Én hallottam olyan rendőrről is, akit csendháborítás miatt kihívtak és ömlött a fűszag a lakásból, és annyit mondtak, hogy "felőlünk tépjetek amennyi belétek fér csak legyetek csöndesebben". Sok rendőr gondolkodik így?

Elvileg mint stoner és rendőr egymással szemben állunk, azért gondolom, hogy nem lenne rossz ötlet beszélgetnünk egymással. Minden tiszteletem a rendőröké egyébként, a törvényre haragszom ami miatt félni kell tőletek, pedig soha nem bántottam senkit, nem loptam, rendesen élem az életemet.

2015. jan. 2. 04:52
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Biztos van olyan rendőr,aki nem tudja milyen a "fűszag":)
2015. jan. 2. 07:28
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Ha arra gondoltál...mindig voltak korrupt rendőrök:)
2015. jan. 2. 07:28
 3/5 anonim ***** válasza:
35%

"Van értelme letartóztatni egy 18 éves srácot aki elszív egy jointot?"

Mi az a joint?

[link]

El szeretnél szívni egy egész csatlakozást? Felőlem.

2015. jan. 2. 09:54
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Fűre lépni tilos!
2015. jan. 2. 14:18
 5/5 anonim válasza:
100%
#3 nem join-t hanem joint-ot. nem mindegy
2015. jan. 3. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!