Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért van ennyi bunkó rendőr?

Miért van ennyi bunkó rendőr?

Figyelt kérdés
Annyi negatív vélemény van róluk, és a saját tapasztalataim is megerősítik ezt. Miért nem válogatják meg jobban, hogy kit alkalmaznak ezekre a munkakörökre?

2015. jan. 2. 02:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%

Hogy őszinte legyek én még nem találkoztam bunkó rendőrökkel.

Egyszer kaptam az egyiktől egy alapos fejmosást, de én voltam a hülye, megérdemeltem. Örültem is hogy csak ennyivel elengedett.

2015. jan. 2. 03:30
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
Én sem tapasztaltam, hogy a rendőrök - egy-két kivételtől eltekintve - bunkók lennének. Ez egy sztereotípia.
2015. jan. 2. 10:49
 3/12 A kérdező kommentje:
Ti rendőrök vagytok?
2015. jan. 2. 10:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Miért van ennyi bunkó autós?
2015. jan. 2. 11:02
 5/12 A kérdező kommentje:
Jó a kocsisok nem zavarnak, mert nekik bátran visszaszólhat az ember, hogyha nincsen igazuk.
2015. jan. 2. 11:06
 6/12 anonim ***** válasza:

Rendőrnek is visszaszólhatsz kisöreg.

Nem 1x volt már olyan hogy a drága rendőrasszony unta magát és odajött kötekedni. Mi meg szépen keresztkérdéseket tettünk fel (mire nem jó ha jogot tanul az ember?) és csak hebegett habogott.

Ha NORMÁLISAN szólsz neki vissza hogy ez így nem túl jó, és nem is szabályos akkor nem fog semmit csinálni mert nem csinálhat.

Sőt volt már hogy utcai ivásnál fellebbeztem a büntetés ellen és megnyertem.

Szóval amíg saját kézből nem tapasztalsz bármit, addig szerintem ne mond hogy "Miért van ennyi bunkó rendőr"

Nem tudhatod mennyivan....

2015. jan. 2. 11:18
 7/12 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést saját tapasztalataim miatt tettem fel. Utána kezdtem el olvasgatni ,hogy ez mennyire általános ma Magyarországon. Köszi a választ :).
2015. jan. 2. 11:23
 8/12 anonim ***** válasza:
8%
Halom bérenc mind, nincs kivétel a feletteseiknek nyaliznak vagy az ügyeletes kutyáikat védik mindenkitől. Csúszó-mászók patkányok!
2015. jan. 2. 14:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"feletteseiknek nyaliznak vagy az ügyeletes kutyáikat védik mindenkitől. Csúszó-mászók patkányok!"

Te nem vagy kedves a feletteseddel? Esetleg bunkózol vele éjjel-nappal hátha kirúg? Nem szeretnél előléptetést sosem? Esetleg fizetésemelést?...

Mellesleg pedig honnan tudod hogy ezeket mind csinálják? Talán te is rendőr vagy? Vagy csak "Tudom és kész" ja. aha.. :)

2015. jan. 2. 15:00
 10/12 anonim ***** válasza:
67%
Általában azokkal bunkók, akik meg is érdemlik.
2015. jan. 2. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!