Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit tehetek ha a rendőrség...

Mit tehetek ha a rendőrség megszünteti az eljárást egy tolvaj ellen?

Figyelt kérdés

Elloptak tőlünk cuccokat, tettünk feljelentést, majd a rendőrség megszüntette az eljárást mert a tolvaj úgy vallott, hogy tartoztunk neki. Tettünk panaszt, semmi.

Új feljelentést nyilván nem tehetek.

Más?

(ásó, balta, elkövető címe? nem akarom ezt)

lenyelni nem fogom, és furcsa is.

2014. nov. 24. 08:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
szóval akkor tartozol neki vagy nem
2014. nov. 24. 16:22
 12/23 A kérdező kommentje:
Dehogy tartozom neki!
2014. nov. 24. 16:43
 13/23 anonim ***** válasza:
Akkor ne tartozz. Valamiért ő szavahihetőbb volt nálad
2014. nov. 24. 18:39
 14/23 anonim ***** válasza:

Érdekes mindenhol kitalálnak valamit a bűnözők, mégis tele a börtönök.

A te ügyedben sántít valami.

2014. nov. 24. 18:41
 15/23 A kérdező kommentje:

Akkor döntsétek el ti, mi sántít abban, hogy ellop valamit a mocskos tolvaj, aztán azzal az alibivel menti magát, hogy dehát mi tartoztunk neki?

Erről semmiféle papír nincs, nem volt.

De ha ennyivel meg lehet úszni én is lopni fogok, kocsit, aranyórát, bankautamatát, luxusyachtot, mindent, és ha majd kihallgat a rendőr, azt fogom mondani, hogy ja bocs tartoztak nekem! bocsi!

2014. nov. 24. 20:45
 16/23 anonim ***** válasza:

"ez magyarország. tök simán elutasítják, ha látják h reménytelen, mert rontja a felderítési statisztikájukat. és semmit nem tudsz tenni, ja igen, tehetsz kifogást és élhetsz panasszal, amit ugyanúgy ők "vizsgálnak ki" és 99,999%-ban utasítanak el mindig. "

Ha van elkövető, akkor sikeres a nyomozás, tehát javul a statisztika. Buta vagy.

2014. nov. 24. 21:04
 17/23 anonim ***** válasza:

Engedd meg kedves kérdező a kételkedés jogát.

Tehát azzal védekezik, hogy tartozol neki, de erről nincs papírja. Erre, mindenféle egyéb nélkül (legalábbis a jelek szerint, merthogy másról nem írsz) megszüntetik a nyomozást, mert "hisznek neki". És még az ügyészség is elutasítja a panaszt.

Most vagy tényleg ennyire hülyék vannak ott, vagy nem tudom.

Mindegy, a lényeg, amit már írtam, ha úgy gondolod, hogy indokolt, akkor próbálj meg pótmagánvádlóként fellépni.

2014. nov. 24. 22:43
 18/23 anonim ***** válasza:

%%%%%%%%%kkor döntsétek el ti, mi sántít abban, hogy ellop valamit a mocskos tolvaj, aztán azzal az alibivel menti magát, hogy dehát mi tartoztunk neki?

Erről semmiféle papír nincs, nem volt. %%%%%%%%%

Miről nem volt papír? A tartozásról? Na ugye.

Az ember ismer titeket. ISMER Hihető is lehet a rendőrnek, hogy a tartozását akarta behajtani.

ha én betörök valahová és elkapnak, hiába mondom, hogy a tartozásért vittem el a cuccot, ha nem ismerem aki ott lakik.

banki tartozást is be lehet hajtani úgy, hogy az adós autóját, a tudta nélkül elviszik, az nem lopás. ez se lopás, ha tartoztok

2014. nov. 25. 06:49
 19/23 anonim ***** válasza:
végrehajtó is elvihet valamit, ami nem az adósé, de a tulajdonos visszaperelheti és kártérítést követelhet. ha nem teszi, akkor bebukta
2014. nov. 25. 06:50
 20/23 A kérdező kommentje:

Az ügy elején még a rendőr is mondta, hogy ez lopás és orrgazdaság, és még házkutatással is fenyegette az elkövetőt.

Aztán beszélt az elkövetővel, és hirtelen elnémult a dolog. Lezárta az ügyet.

2014. nov. 25. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!