Jó, mondjuk, ha te egy menő gazdasági szakértő vagy, akinek a kisujjában a szakma, nem biztos, hogy kell csók, mert soron kívül felvesznek gazdaságvédelmi nyomozónak.
Csak épp elég kevés az esélye, hogy havi 200 nettóért egy ilyen képzettségű személy el fog jönni.
2014. nov. 5. 11:06
2/12 anonim válasza:
Nem vagyok benne ebben a körben, de szerintem egy irodakukacnak, aki csak felveszi a telefont meg rendezgeti az aktákat, nem hiszem hogy rendőrségi diploma kéne.
2014. nov. 5. 11:22
3/12 anonim válasza:
2-es vagyok, még eszembe jutott hogy anyósom is rendőrségi alkalmazott: takarítónő. Semmilyen diplomája nincs.
2014. nov. 5. 11:45
4/12 anonim válasza:
Mérnökként is lehet a rendőrségen dolgozni, még jelvényt is kapsz; de persze nem igazoltathatsz senkit.
2014. nov. 5. 13:28
5/12 A kérdező kommentje:
Jogi végzettségem van, és nyomozó szeretnék lenni.
2014. nov. 5. 13:51
6/12 anonim válasza:
Legegyszerűbb akkor, ha nincs csókod, hogy felkeresed az általad szimpatikusnak tartott kapitányságot és felveszed a vezetővel a kapcsolatot.
Előadod, hogy mennyire magadénak érzed ezt a hivatást, a képesítésed során elméletben, gyakorlatban volt rálátásod, úgy érzed tudnád csinálni meg bla bla bla.
Ha mákod van felvesznek, de ez elég sok mindentől függ, ne éld bele magad.
2014. nov. 5. 13:57
7/12 A kérdező kommentje:
Egy helyre már beadtam, de hónapok óta ülnek rajta. Jobban mondva még a nyáron azt mondták, hogy oké, nekik kellek, de az ORFK-ról a parancs hónapok óta nem jön. Most a héten végül beadtam máshová is.
2014. nov. 5. 14:09
8/12 anonim válasza:
Akkor menj és rágd a fülüket!
Egyébként az ORFK helyet nem kellene elkótyavetyélni.
2014. nov. 5. 14:16
9/12 anonim válasza:
Bocsi a tudatlanságomért, de jogi diplomával milyen pozíciót lehet betölteni a rendőrségen?
2014. nov. 5. 14:36
10/12 anonim válasza:
Engem is érdekelnek a válaszok. Milyen diplomák jók egyáltalán a rendőrséghez, bármilyen pozícióba?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!