Elkerülhetem, hogy a kiskorú gyermekem kihallgassák?
Sziasztok.
A problémám a következő. A felnőtt fiam tanú egy ügyben melyben egy ismerőse a vádlott. Ez idáig rendben is lenne,de tegnap kaptam én is idézést és kapott a két kiskorú gyermekem is(13 és 16 évesek). Egy olyan üggyel kapcsolatban amiről én is csak annyit tudok amit a fiam elmond,de a két kiskorú gyermekem még csak azt sem tudja,hogy van ez az eset,az égvilágon semmilyen információval nem rendelkeznek vele kapcsolatban.Nem érinti őket,nem is beszélünk nekik róla. Én ennek nem kívánom őket kitenni. A dolgot tetézi,hogy a rendőrség úgy idézte be őket mintha nagykorúak lennének,ugyanolyan névre szóló,egy oldalas idézést kaptak mint én(Megjelenés helye,ideje és a különböző retorziók felsorolása ha nem jelenik meg. Ennyi.). Nem szerepel a levélben,hogy törvényes képviselő jelen lehet a kihallgatáson és én sem kaptam külön értesítést az ő beidézésükről,sem tájékoztatást,miszerint jelen lehetek. tudomásom szerint ez teljesen szabálytalan. Azt szeretném tudni megteheti ezt a rendőrség illetve megtagadhatom e ezáltal,hogy őket kihallgassák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!