A rendőrség bizalmasan kezeli az adataimat, ha névvel jelentettem be valamit?
Kérni kell az adotok zártan kezelését. A bíróságon mindig megkérdezi a bíró, csak sokan azt sem tudják mi az és csak bólogatnak. Na neked is ezét volt az, hogy mindenedet felolvasták.
Ha kéred az adatok zártan kezelését akkor a bíró csak a nevedet olvassa fel.
Egyébként már régen tudták ki vagy, nem ott derült ki a "bandának".
Ha egyszer kihallgattak, akkor azok az iratokba bekerül. A nyomozás végén az elkövető meg mindent kikérhet a te vallomásoddal együtt.
Na ha te nem kérted az adataid zártan kezelését már a kihallgatáskor, akkor az elkövetők otthon reggeli közben olvasgathatják az asztalon, mint az újságot
a rendőrségben eleve nem szabad bízni.
1 az amit mondanak, hogy a bűnözők jelentlétáben felolvassák az adataidat, egy név is sokmidnenre elég.
2 de ha még nem is adják ki később senkinek, elve általában a nagy bűnözőhöz nem mernek hozzűnyúlni, de a gyenge emberbe belekötnek. nem törvényszerű de igen nagy rá az esély, ezért jobb "nem látni nem hallani" semmit.
3 ha feltesszük hogy betelefonálsz hogy vlaki segítségért kiált valószínűleg megkérdezik honnan jön mit látsz, és ha enm tudsz választ adni akkor valószínűleg ki se mennek ha nem folyik vér. ez a jobbik eset, legalább nem kötnek beléd.
azt meg felejtsd el hogy csak akkor kötnek beléd ha okot adsz rá, a rendőrök is emberek, sőt, van büntetési kvótájuk is.
ha feltesszük hogy betelefonálsz hogy vlaki segítségért kiált valószínűleg megkérdezik honnan jön mit látsz, és ha nem tudsz választ adni akkor valószínűleg ki mennek ha nem találnak semmit, hatóság félrevezetése miatt, büntetőfeljelentést tesznek és 4 év múlva kapsz majd egy megrovást, vagy próbára bocsátanak a bíróságon.
az idegeid tönkremennek ezen idő alatt, 5 évnél megőrülsz és valószínű sok negatív hatás fog érni emiatt, családod is rámehet, hibázol stb
ÉN ÍGY JÁRTAM: GYŐRBEN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!