Miért vannak ilyen rendőrök, akik egy szimpla kocsmai konfliktust ennyire felturbóznak, mint ezek a kikupálódott barbárok?
Csak a testemen át, gondolta a nő, és a rendőrautó elé feküdt
INDEX
2014. 10. 10. 08:29
Gyorsított eljárásban állítanak bíróság elé egy nőt, aki rendőrökre támadt kedden délután Vásárosnaményban, közölte az ügyészség.
A vád szerint a nő az élettársával iszogatott egy presszóban, ahol összevesztek és összeverekedtek. Egy vendég kihívta a rendőröket. Két járőr érkezett a helyszínre, a férfit meg akarták bilincselni, de ő ellenállt. A nő ekkor támadt a rendőrökre, az egyenruhájukat rángatta, kiabált, és szidta őket. Végül ájulást színlelve a rendőrautó elé feküdt, de ezt néhány perc múlva megunta, és ismét megrángatta a járőrök egyenruháját.
Megbánta, amit tett, felfüggesztett börtönnel megúszhatja.
"én ha rendőr lennék bemennék csak és ücsörögnék kicsit a szomszéd asztalnál - ennyi"
Neked ahhoz sokat kéne tanulni, hogy rendőr lehess. Pedig ugye rendőrnek születik mindenki, csak van aki továbbtanul :-)
"jellemző, hogy nem is a presszós hívta a rendőrt, hanem valaki aki ott volt vendég - ilyenre nem is kéne kimenni, hanem felhívni a presszóst és megkérdezni mi van."
Persze, mert ha én beülök egy presszóba, akkor két ilyen elmebeteg trógerrel akarok egy légtérben lenni mi? Még az én nőnemű prostituált felmenőmet.
"ezek meg egyből bilincs, jól felcukkolni az ittas embert aztán bevinni és bíróságra citálni fizettetni vele, kitalálni rá jó kis paragrafusokat, megerőszakolni a bték-t, hogy az életére tört, meg akarta ölni a rendőrt, amikor megcibálta a kabátját, az is lehet, hogy csak meg akarta szólítani és megbökte, jaa és nyílván amikor hozzá ért el akarta lopni a pisztoját is hogy legyen bevétel jól eljárnak vele szemben és elveszik a pénzüket - "
Ezt meg el se olvasom. Tanulj meg központozni meg tagolni.
Szóval ennyit arról ki a "barbár" :-)
Neked ahhoz sokat kéne tanulni, hogy rendőr lehess. Pedig ugye rendőrnek születik mindenki, csak van aki továbbtanul :-)
jaj nehogy-már kisebbségi érzésest ültess belém te böszme
nagyon elmaradott a manipulációd, nekem a kínos, mert átlátom. mint az oviban.
van hiteled? nekem nem is volt és a házam se látott még olyat. Tisztelsz? na? tanult ember. Nyelvet beszélsz? én B2 németetet na? Hány gyermeked van nekem kettő? na? Én voltam Burgaszba a nyáron és a a magyar velencén, mondjuk untam is, te hol voltál? na? Mekkora az udvarod, milyen kocsid van és hány van megtakarításod, mióta mennyi és teszel-e hozzá? mert nekem 28 éve van és soha nem volt olyan, hogy csökkent volna na?
Te kis manipulátor rendőrke? Jaaa és voltam katona is, törzsírnok voltam tizedes. te mi voltál? na n a na?????
Hiába - ránk vannak Úszítva ezek a vad "emberek", és ennek még örül is a 70 százaléka a lakosságnak, mert nem csinál semmit, kapja a pénzt semmiért és vegetél
fuj
"jellemző, hogy nem is a presszós hívta a rendőrt, hanem valaki aki ott volt vendég"
Nem hiszem, hogy sok presszós tétlenül nézi, hogy balhéznak a presszóban...
Hát itt a baj már nem kicsi...
"van hiteled? nekem nem is volt és a házam se látott még olyat. Tisztelsz? na? tanult ember. Nyelvet beszélsz? én B2 németetet na? Hány gyermeked van nekem kettő? na? Én voltam Burgaszba a nyáron és a a magyar velencén, mondjuk untam is, te hol voltál? na? Mekkora az udvarod, milyen kocsid van és hány van megtakarításod, mióta mennyi és teszel-e hozzá? mert nekem 28 éve van és soha nem volt olyan, hogy csökkent volna na? "
Ez a péniszméret méregetés jellemző az alul iskolázott emberekre, de jó, belemegyek a játékodba.
Leszögezem rendőr vagyok.
Nincs hitelem, és van saját házam. Nem tisztellek, mert te sem engem. 2 nyelvet beszélek anyanyelvi szinten a magyaron kívül és még egyet munkakényszer miatt. Nincs még gyermekem. Én Horvátországban voltam, és itthon is pár helyen. Van autóm, van udvarom és halastavam. Van milliós nagyságrendű megtakarításom.
Nyertem? Ha nyertem, akkor igazam is van, vagy ez hogy megy nálad? Mellesleg a rendőrségen nincsenek tisztesi rendfokozatok, így a tizedesi rendfokozatoddal is nagyon mélyen elbújhatsz.
"keszted":-)
legalább tudnál írni!! KEZDTED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!