Mennyi egy átlag rendőr keresete?
Figyelt kérdés
és hol van pápához közel rendőr iskola?2010. jan. 21. 15:39
1/11 anonim válasza:
Rendőr járőrök 100 körül keresnek diplomások 180 körül
2/11 anonim válasza:
Adyligeti Rendészeti Szakközép, Körmend Rendészeti.
Vagy ha jók a tanulmányi eredményeid is, akkor Budapest Rendőrtiszti Főiskola.
3/11 anonim válasza:
Rendészetivel is bekerülhetsz tiszthelyettesi nyomozónak. Ők azért jóval 100 fölött kapnak.
4/11 A kérdező kommentje:
de az érettségi átlag is beleszámit? és a tetoválás mennyire hátrány mer van egy pár a kezemen.
2010. jan. 21. 17:23
5/11 anonim válasza:
Nekem is van a kezemen tetoválás(kar,kézfej). Eddig még semmi gondom nem volt vele. Bár az is igaz,hogy nem rendőr vagyok. :)
6/11 anonim válasza:
Rendészeti Szakközépbe annyi, hogy legyen érettségid. Szóval te érettségire nem kapsz plusz pontot.
Főiskolán gondolom az érettségi eredményt is nézik.
7/11 anonim válasza:
Hol vannak a tetoválások, a karodon? (gondolom ott)
Pontosan nem tudom, mi az előírás, de én úgy tudom (ne vedd készpénznek), ha az egyenruha eltakarja, akkor elvileg nem szólnak érte. Bár láttam már olyan rendőrt is, akinek a kézfején volt egy kis tetoválás.
8/11 anonim válasza:
Kar alatt a felkart értettem... :)
9/11 A kérdező kommentje:
nekem alkaron van.
2010. jan. 24. 18:05
10/11 anonim válasza:
Ha alkarodon van akkor lehet, hogy problémás lesz. De sztem próbálj megkérdezni olyan embert aki ezt biztosra tudja mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!