Mi számít rendőri brutalitásnak, rendőri túlkapásnak és rendőri erőszaknak?
úr isten, na azt gondold szépen végig mi lenne abból ha ezu a sok ezereszű elővenné a fegyverét! nagyon helyes ez így! ezek ész nélkül lövöldöznének úgy ahogy ész nélkül vezetnek és stb
de egyébként Columbo hadnagy vagy Derrick főfelügyelő nem mindig megkínálja azt akit behív egy akármivel? ez csak amolyan alap-udvariasság, na de ebben az országban ilyenről nem lehet bezsélni, amikor sokan ilyen köteles példákkal jönnek. már ezerszer kitárgyaltuk, nincs kötél mert nincs, nem is lesz és nem is lehet.
Ott lezdődik a probléma, hogy meg kell nézni ma nálunk ki az aki elmegy rendőrnek ..na itt vége is a storynak, sztem ez önmagáért beszél. sok semmirekellő, aki értelmes dolgot nem képes magával kezdeni, na majd ott megmutatja, hogy ő mekkora férfi ... kb ez folyik itt
Jézusom!
Filmből veszel példát?? De most komolyan?
Ti a bűnözőket véditek meg udvariaskodtok?
De komolyan?
Félreértesz.
Csak végre a "szolgálunk és védünk" matricának kellene is jelentenie valamit, mert jelenleg ez nulla.
Oké, ha már mindenki elmondta a véleményét a rendőrökről, akkor most valaki válaszoljon is.
Az pl: rendőri...-nak számít ha le vagyok bilincselve és fejen vág, csak azért mert mondjuk kértem egy pohár vizet?
Elvileg igen, de mondjuk ha olyanért vagy megbilincselve nem sajnálom ha fejbevágnak.
Szóval okésak ezek a jogok, de az én szememben egy gyilkosnak sok mindene lehet, de joga aztán az én szememben nem sok.
megcesezed, mindjárt elkap az idegroham!!
itt nem arról van szó, hogy TEEEE nem bánod, hanem arról, hogy qurva jó lenne már egy jogállam, és nem ez ami most megy, majd jó h nem te döntöd el, hogy mikor jó és mikor nem jó, ami egyébként semmikopr se megengedhető !
"Ott lezdődik a probléma, hogy meg kell nézni ma nálunk ki az aki elmegy rendőrnek ..na itt vége is a storynak, sztem ez önmagáért beszél. sok semmirekellő, aki értelmes dolgot nem képes magával kezdeni, na majd ott megmutatja, hogy ő mekkora férfi ..."
Drága barátom, majd ha ismered személyesen az összes rendőrt és rendőrnek készülő embert, akkor írj ilyeneket. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!