Ha legális, akkor miért csinálnak úgy, mintha bűncselekmény lenne?
Figyelt kérdés
itt a kép
Elkaptak egy dílert a rendőrök és csupa olyan dolgokat foglaltak le nála, ami lehet mindenkinek az otthonában. Kivéve a kábítószert. gázpisztoly, erszoft pisztoly, bozótvágó. Hogy van ez?
2014. aug. 17. 06:59
1/26 A kérdező kommentje:
most nézem, hogy a bozótvágón, még az árcimke is rajta van
2014. aug. 17. 07:04
3/26 anonim válasza:
Ha bárkit is letartóztatnak a lakásában, akkor az ott talált ÖSSZES tárgyat fel kell tünteni. A kábítószert meg büncselekmény tartani, arról nem is szólva, hogy árulni meg végképp!!!!
5/26 anonim válasza:
És ki mondta, hogy legálisan voltak nála? Lehet lopta őket, vagy éppen a rendőrök ellen hadonászott vele. Tartani legalális, de ez nem jeletni, hogy minden esetben nálad lehet.
6/26 anonim válasza:
Mert jól mutatnak az ilyen képeken.. és ìgy olyan mintha a bandavezért fogták volna el és nem egy piti kis bűnözőt...
7/26 anonim válasza:
utolsonak igaza van, jobban mutat a mediaban! ahol eleg rendesen nagyolnak, kamuznak!
8/26 tetro válasza:
Pont ezen röhögtem, mikor láttam a fotót. Hogy komolyan ennyire szánalmasan erőlködik a BRFK... Úgy néz ki a fotón, mintha valami bandavezért kaptak volna a Fabelából... :D Mégis az airsoft mi a francot keres ott?
9/26 A kérdező kommentje:
No de akkor valójában idiótának tekintik a lakosságot. Nyilván a többsége az is. És nekem is ezt kell fogyasztanom, amit ezek elé öntenek, ezek, hogy zabálják?
2014. aug. 17. 12:40
10/26 tetro válasza:
12.40 nem kell fogyasztanod. nem is vetted be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!