A szomszéd folyton ide rakja a szemetét?
Miből gondolod kérdező hogy biztos, ha csak úgy gondolod?
Miért cigányozol, és miért mocskolódsz???
Én azt nem értem, hogy miért hívnak az emberek mindenhez rendőrt. Megmondom, mert mindig megpróbálják a megoldást másnak passzolni, nehogy neki valamit is kelljen tenni.
Közös képviselő? Közterület felügyelő? Jegyző? Ezek miért nem jutnak eszedbe? Igen, valóban ez nem a rendőrség dolga, így szarik is rá, ha felhívod őket és kimegy. Ez egy jelentéktelen, nem rendőrség hatásköre.
1.Azért cigányozok mert cigányok
2. A kukás zsákból lógott ki egy zsinór ami a cigányok háza felé lóg,és amúgy mindenki beledobja a szemetest a kukába. Le is lett lakatolva miattuk,erre most mellé rakják
"Biztos nagyon sok dolguk van a rendőröknek, múltkor a Balcsin voltam ezek meg ott lángosoztak nyugodtan ."
Igen, miközben te nyaraltál, ők dolgoztak, és a rendőr is ember, eszik ha éhes. Attól ez még nem a rendőrség hatásköre, és nagyon sok ilyen ugráltatós bejelentés van.
Ha ekkora az ellenszenved, hogy rögtön a lángosozó rendőr jut az eszedbe, akkor pedig semmiképp ne hívd őket, hisz semmirekellők, magad mondtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!