Rendőr legyek vagy nyomozó?
Tisztában vagyok vele, hogy a nyomozó nagyobb rendfokozat, de engem inkább a rendőri szakma vonzz (járőrözés stb.). Csináljam úgy, hogy először megyek egyetemre és utána rendőri szakközépiskolába? Igazából nem tudom pontosan hogyan működik az egész.
Jövőre fogok érettségizni esti tagozaton (akkor 23 leszek), úgy gondoltam, hogy 2 emelt érettségit teszek (matek,töri) és úgy bőven 400 pont felett leszek, ha 80%-ra írom őket.
+ Van 1 gerincbetegségem, régebben azt mondta a főorvos, hogy lehetek rendőr, de szeretnék olyan véleményt is, hogy a rendőri orvos mondja, hogy igen vagy nem, erre hol van lehetőség?
Egyébként a kommunikáció nem az erősségem, ez baj? Vagy később lehet ezt még fejleszteni?
Lehet rosszul fog érinteni, de Te nem leszel rendőr.
Sajnálom.
6 -> Pedig rendőr leszek, sajnálom. :)
7 -> Teszek érte. :)
Ha rendőr akarsz lenni, nagyon fontos a kommunikáció. Hülye van elég,egy.idő után ki sem járnak utcára. Fogdaőr, kapus, stb lesz az olyan. Amúgy pszichilógiai vizsgálaton ezt is nézik.
A nyomozó is rendőr, sőt lehet tiszthelyettes is. Va, hogy utcai járör magasabb rendfokozatban van, mint egy nyomozó.
Gerinc miatt lehetnek problémák a felvételinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!