Ti mit tennétek, ha valaki veréssel fenyegetne titeket egy kérés miatt a barátnőtöknél? (mint valami börtönszokás, hogy jön az új kan és legyőzi a legerősebbet) Barátnőm nővérének a srácáról van szó. A többit nem részletezném inkább.
Én láttam rajta már az elején, hogy azzal jött ide, hogy engem jól megaláz, meg lejárat majd mindenki előtt és akkor a markában tartja majd az egész helyzetet én meg el leszek küldve. Láttam az arcán, hogy ez van, de nem jött össze neki addig amíg kábé másodszorra, meg nem kértem finoman valamire:
Na erre levette a pólóját és nekem akart esni. Kértem, hogy álljon le. Csak azért nem verekedtem vele össze mert elég csúnya kimenetele lehet bármilyen közelharcnak, halál is.
De nem tudom mi legyen.
A feljelentés elég ciki lenne, családnál vagyunk.
Engem az exem új cigány kanja fenyegetett meg anno, de nem igazán érdekelt. Amíg nem emel rád kezet, nem kell vele foglalkozni szerintem. Kerüld el, ha lehet.
Egyébként nekem is ilyen érzésem volt, mint neked. Állandóan zaklatott telefonon és anyázott. Egy idő után már fel sem vettem és végül számot kellett cserélnem, mert egy este vagy 20x hívott... Pedig ő nyúlta le és én csak elküldtem a csajt melegebb éghajlatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!