Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Véletlenül városban dudáltam...

Véletlenül városban dudáltam kanyarodás közben. Rendőr igazoltat. Azt mondja 10 ezer ft helyszini birság vagy feljelentés 2 év felfügezstettel és 30 e ft ig terjedő birság. VAn ilyen?

Figyelt kérdés
Amúgy a feljelentést választottam, megkapja fellebezést, főleg hogy fenyegetett is.Meg ilyeneket h ogy tegnap civilbe láttak hogy 30 as táblánál 60 al mentem meg csikorgattam a gumit leszarozták a kocsit meg h mit menőzök, közben csak véletlen dudáltam eggyet.
2010. jan. 11. 13:23
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%

feljelentésnél 30.000 Ft a max. büntetés valóban.

a másik fele, hogy a helyszínen azt mondtad volna, hogy elismered, hogy dudáltál és kérted volna, hogy 10.000 Ft helyett 3.000 Ft helyszínbírságot biztos bele mentek volna.

A helyszínen kitöltötték volna részedre a postai utalványt 3.000 Ft értékben, te pedig 30 napon belül befizetted volna a postán. Szerintem egyszerűbb lett volna, mint ez a kutyakomédia amibe most fogsz csöppenni, mert:

Idézni fognak a Közlekedésrendészeti osztályra időre

ha nem jelensz meg elővezetnek,

ott előadod a sztorit és vagy elhiszik vagy nem.

1 állítás 2 tagadás.

A másik hogyha nem elfogadnák ezt a véletlenül dudáltam dumát, akkor a következő az lenne, hogy véletlenül léptem át a záróvonalat, piros lámpát stb.

Jó persze ez egy pitiáner szarság, de a rendőrnek kötelessége intézkedni, ha szabálysértést észlel!

Ja és így, hogy ágaskodtál és nem fogadtad el a helyszíni bírságot biztos lehetsz benne, hogy meg fog büntetni valami piti f***ságért ismét csak, hogy érezd a törődést.

2010. jan. 12. 16:45
 12/48 anonim ***** válasza:
60%

Dudálásért bírság meg felfügg.... el se akartam hinni. adjak 3000-et a rend őrének fél napi fiezetés mert ez a szabály, aztán a haverjai előtt bizonyítsam az igazat????

Teendő és ezt most mindenkinek irom aki ilyen seg*arccal találkozik: (nem utálom, csipem a rendőröket és debrecenben hacsak nincs ott valami nagykutya vagy DTV kamera az ilyen apróságokat leeeeeszaaaaaaaaarjáááááák! ez így van rendjén. esetleg megállítják ez+az van ejnyebejnye de lovét se, és ilyen vbaromságot sem mondanak.)

naszóval: mondja a hülyeségeit... pénz stb... kialkudod a legkisebb összeget. nevét megjegyzed. megkeresed iwiw, v. myvip stb. és egy 1 múlva amikor már ugyse emlékszik semmire a rend őre, megkeresed gumilövedékessel a szemét pápá. aztán addig vered amíg folyik a vére. Ilyen emberekre nincs szükség. ennyi. és nem győzöm mondani ha nincs bizonyítékuk mondhatnak akármit, bizonyíték hiányába ártatlan vagy. de az első módszer jobb. esetleg megkened, és így máskorncsak int, hogy ejnye, de tudja magáról hogy szar*kupac mert lovéra megy.

2010. jan. 20. 20:23
 13/48 anonim ***** válasza:
ha helyszínen rajtakapnak.....teképes vagy a szemébe hazudni,hogy te ugyan nem tettél.....Abban biztos lehetsz hogy rád szállnak mint légy a szrra.Azt hiszed menő vagy ezzel???Inkább egy szánalmas barom aki nem képes felfogni,hogy nem a rendőrök alkotják a törvényeket.
2010. jan. 20. 21:34
 14/48 A kérdező kommentje:
Na álljunk meg egy polgári szóra! Én nem hazudtam nekik elismertme véletlen dudáltam eggyet, de azt nem hogy előző nap gyorsan hajtottam meg stopnál nem álltam meg azok csupán koholt vádak. Az a felháborító hogy, fenyegetett hogyha nem fogadom el a 10 ezres helyszínit, 2 év felfügg és 30 E jár.
2010. jan. 20. 21:44
 15/48 A kérdező kommentje:
Na álljunk meg egy polgári szóra! Én nem hazudtam nekik elismertem véletlen dudáltam egyet, de azt nem hogy előző nap gyorsan hajtottam meg stopnál nem álltam meg azok csupán koholt vádak. Az a felháborító hogy, fenyegetett hogyha nem fogadom el a 10 ezres helyszínit, 2 év felfügg és 30 E jár.
2010. jan. 20. 21:44
 16/48 anonim ***** válasza:
nem neked írtam....kérdező...utolsó voltam.
2010. jan. 20. 22:15
 17/48 A kérdező kommentje:
Rendben, bocsi nem figyeltem.:)
2010. jan. 20. 23:34
 18/48 anonim ***** válasza:
A hazudos vagyok. Jó embere válogatja, majd ha kapsz egy csekket otthon hogy 1 héttel ezelőtt hogy ezt csináltad, semmi bizonyíték nem lesz rá. nyavajogsz a rendőrségen kivizsgálják és nem neked adnak igazat. Vagy ha helyszinen úgy véled hogy nem igaz amit mond, akkor kivánom neked hogy mondogasd magadban ő csak rendőr (igaz egy karmozdulattal elintézhetné, hogy ne kapjak bírságot többnapi béremről amiért keméynen megdolgoztam+ mi az hogy nem vergődhetek, mert rámszállnak????????? besz*rok! Én őket nem sokba veszem, de kívánom az ilyen rendőrnek utalják ki hajdúhadházba vadcigányok közé és amikor leköpik gyerekét a romcsik, szétlopják megverik stb, akkor szálljon rájuk legyen keménylegény akkor, nem akkor amikor puccos Ford Mondeoból záróvonalátlépésért meg véletlen dudálásért meg 30 helyett40-ért egy hónapra tökreteszik az embert. Az a rendőr aki nem ilyen ne vegye magára (van 2 mások álltal pelyhesállúnak hívott rendőrismerősöm is)ők = legjobb fejek, ilyen sza*rságért nem büntetnek, szimpatikusan és lojálisan viselkednek. Soha nem bujnak a NINCS MÉRLEGESÉSI JOGOM izraelita mondat mőgé. De aki hatalom miatt megy rendőrnek, mert kicsi a pnisz, annak nem sok jót jövendölök ha velem összefut és büntet ilyen szarságért. Balesetmentes közlekedést mindenkinek és alapból ne utáljától a rendőröket csak ha kiderűlt róla, hogy egy arogáns zsi*dó fas*fej.
2010. jan. 21. 07:43
 19/48 anonim ***** válasza:

így felfújni egy g***i dudálást!

fizesd ki a csekket ba** szájba a k**** anyád!

2010. jan. 21. 11:40
 20/48 anonim ***** válasza:
én meg tudod mit kívánok???Ülj végig egy szolgálat előtti eligazítást.
2010. jan. 21. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!