Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tud ebben segíteni a rendőrség?

Tud ebben segíteni a rendőrség?

Figyelt kérdés

Szombaton megtettük a feljelentést, de nem tudjuk mit várhatunk tőlük.

Rokon ismeretlen személynek adott 3 nagy értékű kerékpárt mert nekem állítólag tartozásom volt felé.

Nos ez fiktív dolog, nem tartoztam neki, bizonyíthatóan nem, de ő nagyon pattog a biciklikkel és állítólag valami haverja őrzi.

Na, még nem beszéltem az ügy előadójával, de beszéltem az állítólagos haverral aki még le is tolt, hogy egy éve ott tárolja a szar bringáimat és mi tartott ennyi ideig. Hát az, hogy én ezekért pénzt nem fogok adni.

A rendőrség vissza tudja így szerezni? (nevek, telefonszámok megvannak, elkövető meg nagyra tartja magát azzal, hogy jogosan vette el a kerékpárokat) vagy ha nincs konkrét bizonyíték szart se csinálnak?

Mobiszámok vannak, címek, 2 tanú, és a kerékpárok papírjai.

2014. júl. 22. 19:38
 1/4 A kérdező kommentje:

próbáltam minél konkrétabb feljelentést tenni nem belekeverve ezt a tartozásos témát.

Ez bárhogy is nézzük egy lopás, sikkasztás, zsarolás. De a rendőrség ha akar teletabis üzenőfalat csinál az ügyből és soha semmi nem fog előkerülni. Ettől tartok egy kicsit....

2014. júl. 22. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne a rendőrségtől várd a megoldást. A rendőrség nem dönt, csak bizonyítékokat gyűjt.

Ha megtalálják a kerékpárodat biztosan lefoglalják, de azt nem fogod megkapni, ha a másik fél továbbra is követeli és kitart amellett, hogy az őt illeti.

Majd a bíróság fog dönteni ebben a végén.

2014. júl. 22. 20:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Az marha jó. Mégis kitől várjam a megoldást? Ez zsarolás konkrétan ráadásul egy második fél tulajdona is el lett sikkasztva.
2014. júl. 22. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Leírtál egy egyszerű történetet, meg beszélsz itt elkövetőről etc.

Így, ennyi információból te nem vagy részese a történetnek, csak a rokonod és az ismerős. Ha feljelentést tettél, akkor pedig nem szabad eltitkolni semmit, mert a tanúnak igazmondási kötelezettsége van, szemben a gyanúsítottal.

Vagy leírod értelmesen ami történt, vagy hallgathatsz az érkező értelmetlen válaszokra.

2014. júl. 23. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!