Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Édesanyámat megverték a...

Édesanyámat megverték a cigányok fényes nappal és a közelben lévő rendőrkapitányságról 45perc alatt értek ki a rendőrök. A cigányok szép komótosan elmenekültek. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 18:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
11%

1. Sajnálatos eset

2. Ha a kérdésedből kivennéd a cigány jelzőt, talán még komolyan meghatódnék, de így a kérdésed csak egy rasszista uszítás! Ha valóban csak az érdekelne hogy kapják el a tetteseket, akkor nem kezdtél volna el rögtön cigányozni!

2014. júl. 21. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:
6%
inkább a cigányok verjenek meg, mintsem a rendőr tanúskodjon ellened hamisan
2014. júl. 22. 05:17
 13/15 I.B.T. ***** válasza:
66%

AZ az igazság, hogy régen (néhány napja) nagyon rossz véleménnyel voltam a rendőrökről. Ez annyiban változott, hogy beszéltem egy emberrel aki elmondta, hogy ők ténylegesen (nem reklám vagy hasonló) akarnak tenni ellenük de sajnos nem tudnak. Na jó ezt eddig is tudtam de a beszélgetés hatására MEGÉRTETTEM.

Anyukádat sajnálom. Nem egyszeri eset. De mint írták ne csinálj semmit mert még te is rosszul jársz. Ha a rendőrök nem fognak eljárást indítani akkor veszett ügy.

Van egy nagyon jó és határozott véleményem a magyar politikáról, ezt már leírtam néhány kérdésben, most nem tölteném ezzel az időm.

Ami tény, hogy lassan mi vagyunk kisebbség. Nem számbelileg hanem jogilag. Persze kötelességbélileg nekünk kell dolgozni/tanulni és eltartani az országot ami eltartja őket ÉS ez nem helyes. Nagyon eldőlt a cigányok felé a mérleg.

45 perc volt míg kiértek? Ez eléggé elszomorító.

Aki rátámad egy 63 éves asszonyra és megveri az nem ember. Nem értem miért vannak nekik emberi jogaik?

"Rasszistának mondanak azok akik maguk a rasszisták"- kérdezz meg egy 6 éves cigánygyereket mi a rasszizmus. Egyből nem a fogalmát fogja neked előadni hanem, hogy: "há' az az mikor magyar g*cik ránk cigányokra rátámadnak". Azért ez elég durva...

"Ha a kérdésedből kivennéd a cigány jelzőt, talán még komolyan meghatódnék, de így a kérdésed csak egy rasszista uszítás! Ha valóban csak az érdekelne hogy kapják el a tetteseket, akkor nem kezdtél volna el rögtön cigányozni!"

Ha a cigányok tisztelnék más ember testi épségét akkor nem került volna kiírásra ez a kérdés...

2014. júl. 22. 10:26
 14/15 anonim ***** válasza:

45 perc?????

Lesz ez még több is. Ahol én lakok már rendőr sincs, 30 km-ről járnak ki, pedig városban lakom!

2014. júl. 22. 16:52
 15/15 anonim válasza:
Hol tortent?
2017. júl. 10. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!