Szeretnék jelentkezni rendőrnek. Bevalljam?
Figyelt kérdés
A jelentkezési lapon fel kell tüntetni, hogy indult-e ellenem szabálysértés. Pár éve éjszaka nem találtam más helyet, így az egyik fánál végeztem a könnyű dolgomat. A rendőrök odajöttek és megbüntettek. Félek, ha bevallom, akkor nem vesznek fel. Mit tegyek?2010. jan. 8. 16:03
1/25 anonim válasza:
Szerintem ez nem olyan hű de nagy szám, és felvesznek. De én őszintén szólva nem valami sokat tudok erről :S
2/25 anonim válasza:
Hát ha kiderül nagyobb bukta lesz.Inkább kezdj őszintén
3/25 A kérdező kommentje:
Én arra gondolok, hogy rengetegen jelentkeznek..tényleg nagyon sokan és egy részüket, szerintem az elküldött anyagok alapján szűrik.. félek, hogy ez a kis botlás is elég.
2010. jan. 8. 16:15
4/25 anonim válasza:
még jól is kijöhetsz abból, ha bevallod. elmondhatod, hogy milyen volt az eljárás, pozitív képed alakult ki a rendőrökről stb. és persze azt is, hogy most már csak sloziba ürítesz.
5/25 anonim válasza:
valld be..mert ha úgy derül ki hogy a felvételi eljárás során véletlenül te leszel az aki után jobban utánanéznek,na abból nagyobb para lehet.Nem hinném hogy egy pisilés miatt nem vesznek fel..Nekem volt olyan sulitársam akit úgy vettek fel rendőrnek hogy volt két gyorshajtása az pedig szigorúbb szabálysértés.
6/25 anonim válasza:
Rengetegen jelentkeznek?
Melyik városban amúgy? Csak mert állítólag hiány van a rendőrökből. (főleg pesten)
7/25 anonim válasza:
nem ez alapján szűrnek ki...lehet hogy az elbeszélgetésen megkérdezik hogy ejne kisfiam miért csináltad,na addigra kell valami épkézláb választ kitalálnod.De ha minden más felvételin hozod a maximumot magadból szerintem tuti jó lesz...csak hajrááá:)
8/25 A kérdező kommentje:
jó, de neki akkor plusz pont járt a jogsiért:DD
nem akarok ezen elbukni, mert tudom, hogy jó rendőr lennék...:S
2010. jan. 8. 16:20
9/25 A kérdező kommentje:
Valóban hiány van, de nagyon sokan a jelentkezésnél buknak el. az egészségügyi és a fizikai alkalmasságin.
2010. jan. 8. 16:20
10/25 anonim válasza:
valld be, ennyitől nem lesz baj. itt nyilván olyan dolgokat keresnek amik miatt "priuszod" lenne (pl lopás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!