Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerintetek van értelme ezzel...

Szerintetek van értelme ezzel a felfogással rendőrnek lennem, vagy ez nem így működik?

Figyelt kérdés
még csal általános iskolás vagyok , de mióta megszülettem rendőr akarok lenni. Szeretném a törvényt szolgálni , betartatni, az embereken segíteni, egy olyan világot akarok ahol rend uralkodik. Kíváncsian várom az érveket és ellenérveket arra nézve hogy legyek e rendőr. Köszönöm!
2014. júl. 6. 23:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Én a helyedben leszarnám a válaszok zömét. Ők nem rendőrök, így olyanról beszélnek, amit álláspontjuk szerint tudnak, de ezért csak bevallja, hogy youtubon nézegeti a rendőrös videókat, és eb......blablablabla"

A te véleményed pedig azért "leszarandó", hogy téged idézzelek, mert rendőr vagy. Azaz elfogult. Objektíven a szervezetet csak a szervezeten kívüli ember képes megítélni. Ez így működik.

2014. júl. 7. 17:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja értem, rendőr vagyok, tehát bűnöző, mint ahogyan az egyik hozzászóló megállapította. Én mint kis korrupt szemkilövető söpredék már nem is adhatok tanácsot valaki álmainak megvalósításáról. Helyette írjunk neki nem igaz dolgokat, aki pedig valóban benne dolgozik, azt szarjuk le. Értem én, de most már leülhetsz vérpistike.
2014. júl. 7. 18:32
 13/13 anonim ***** válasza:

ma 18:32

Könyörgöm, olvasd már el, amit írtam. Nem írtam egy szóval sem, hogy bűnöző vagy, hanem azt, hogy mivel ennél a belügyi-rendészeti szervnél dolgozol, a véleményed nem lehet objektív -ergo mérvadó sem.

"vérpistike"

Ezt a prohardver.hu-s kifejezést pedig nem értem, miért használják egyre többen. Alapjelentése informatikához, főleg hardverekhez, illetve azok gyártástechnológiájához nem értő, véleményében ostobaságokat megfogalmazó hülyegyerek. Itt viszont nincs szó informatikáról, és -elvileg- józan, felnőtt emberek beszélgetnek.

Bármit gondoltál a végére, hasonló jókat neked is.

2014. júl. 7. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!