Rendőrök, és nem rendőrök, mi a véleményetek Bucsek Gáborról, az új budapesti rendőrfőkapitányról?
A South Park wikijéből:
"A fordítás során több szereplő is magyar nevet kapott, például Mr. Furkó (eredetileg Mr. Slave) vagy Vackor néni (Miss Veronica Lee Crabtree). Butterst a negyedik évadig néha „Bucsek”-nek hívták társai, ami feltehetőleg egy elvetett magyarítási kísérlet volt a fordítók részéről."
:)
Aham, akkor ezt is megtudtuk. Köszönjük!
Nekem is kb ilyen dús a hajam. (-:
És véleményed van a kérdésről? Szóval szerinted csöbörből vödörbe, vagy esetleg lesz érdemi hatása is?
Jó megfigyelő vagyok, de félek, hogy nem....
Sajnos én is valami ilyesmi válaszra számítottam.... akkor viszont mégiscsak a "fejétől bűzlik a hal" szindróma él még mindig.
A "rend" politikai értelemben az az állapot, ami a rendszert minél tovább és kisebb zökkenőkkel fenntartja. Ilyen értelemben rend van. Az előző báb azért ment, mert valakik mégnagyobb "rendet" szeretnének elérni.
A szó igazi értelmében vett rendről: A fennálló rendszernek nem érdeke a "rend", persze állampolgári biztonságérzetben értve. Az a jó, ha az emberek kiszolgáltatott helyzetben vannak, tehát a végtelenségig szipolyozhatók, fejhetők, mint Krőzus kecskéje. Ezt az állapotot pedig szolgálják is rendesen - senkinek panasza se lehet rájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!