Hogyan lehetek Rendőr?
"Tanulni legyél ostoba, dolgozni meg lusta, az állampolgár iránt közömbös, legyen az a jelszavad,: légy g××i és élvezd, és már fel is vagy véve."
Úgy vélem máris tanult tőled. :D
A primitívség nem csak a káromkodásban mutatkozik meg, hanem az alázatban és a lenézésben is.
Én is minden családtagom bejelentett állami foglalkoztatott dolgozó, és fizet adót, van rendőr közte és egészségügyben dolgozó is. Ez a primitívség, ilyen idióta kijelentéseket tenni. Maximum akit te eltartasz az a sok rokkantnyugdíjas, a feketén dolgozó, és nem dolgozó, segélyen élő emberek, de azokat én is ugyanúgy eltartom mint te. Gondolom, buta vagy ehhez is, hogy megértsd, hogy ha az állam nem alkalmazna rendőrt, tűzoltót, egészségügyi dolgozót, BKV, MÁV sofőröket, büntetés végrehajtásban dolgozót, akkor leállna minden.
Rendészeti Szakközépiskola, vagy nagyon jó tanulmányi eredmény esetén Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
Szegény kérdező, ide se jön többet kérdezni! Kegyetlenek vagytok!! :D
Egyébként a kérdésre a válasz:
- rendészeti szakközépiskola (ebből van négy, mindegyiket megtalálod az interneten, tájékoztatóval együtt a felvételi menetéről)
- Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar (erről meg úgyis kapsz felvételi tájékoztatót, ha van még olyan manapság, gondolom van)
Szóval attól függ, hogy mit is akarsz csinálni.
Ez efféle privát üzenetektől meg lehetőleg, ha kérhetem, tartóztasd magad, mert rendőrnek az ilyen nem áll jól, és engem is lejáratsz (bár lehet, hogy így sincs sok rajongóm, de sebaj), mielőtt még felszerelsz! Kössz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!