Milyen öltözékben járnak Nyíregyházán a Közterület felügyelők?
Figyelt kérdés
Olvassátok el, itt leírtam mi történt, de nem kaptam választ.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 1. 20:16
1/4 anonim válasza:
Én is nyíregyházi vagyok. Szoktam látni közterület felügyelőket, egyenruhában vannak. Olvastam az előző kérdésedet is, ide írnám a választ: az a véleményem, hogy azok kis önkéntes nyugdíjasok voltak, akik fiatalok egzecíroztatásával próbálják betömni a silány életükön tátogó lyukat. Vannak ilyen emberek, higgadtan(!), normál hangnemben, de keményen, határozottan szólj vissza nekik. Ha pedig bántanának, az már testi sértés, te jelentheted fel őket.
2/4 A kérdező kommentje:
Én nem ütném meg csak úgy, de ha ő megüt, beverek neki egyet, nem érdekel, hogy mi lesz vele. Hát épp ordibáltam vele, hogy fogja be a pofáját, és menjen innen, a viszontlátásra.
2014. júl. 2. 06:28
3/4 anonim válasza:
Azért írtam, hogy legközelebb ne ordibálj 1) nem ér annyit az egész, hogy felhúzd magad
4/4 anonim válasza:
2) ha kiabálsz vele, jobban begurul - ez lemaradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!