Mi a véleményetek arról, hogy magyar rendőrök járőröznek magyarok után vizslatva külföldön is?
Nincs vaj a fülem mögött, de tapasztaltam a magyar hatóságok hozzáállását és igazából nem valóak ezek sehova se. Főleg nem európába. Mégis mi ez?
Már sehol nincs menekvés ez elől a mocskos banda elől? Legszívesebben elégetném a személyimet. Csak az hiányzik már, hogy valami mondvacsinált ügy miatt a nyaralásomról rángassanak majd haza.
Szerintem még igencsak jól keresnek külföldön.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__5815995-e..
"Habár Magyarországon sem 90 000 Ft a fizetésük ez egy tévhit."
Nem, hanem 110. XD Sokkal jobb, megéri a rendőrszakma....
Tiszteket helyeznek el 150 nettóval NKE-ről, több ismerősöm is van így. Honvédtiszt is nettó 160 körüli fizuval kezd, hacsak nem nyomják be valami extra jó megbízatásba, de ez azért igen ritka. Még a katasztrófavédelem éri meg a legjobban, ott azért 170-180 körüli nettóval el lehet menni dolgozni megyén is, Pesten is. Az már nem olyan rossz kezdőpénz. Persze ott némi matekot is kell tanulni, meg fizikát (mecha), amihez a többség hülye.
ma 17:10
Körzeti megbízottnak? A bruttója lehet annyi, nettó sose.
Csak kezdőként kevés a fizetés.
És igen, egy.kmb-s NETTO fizetése 180 körüli. A beosztás a lényeg.
Én tiszthelyettes vagyok
Szóval tiszthelyettes vagyok, 200 a netto alapbérem.
A kérdés, hol dolgozol, milyen a beosztás.
A kérdésre válaszolva, azért mennek, hogy segítsék a horvát rendőrök munkáját. És a magyar turistákat.
Évek óta van ilyen.
"Szóval tiszthelyettes vagyok, 200 a netto alapbérem. "
Gratulálok hozzá. A kezdő tiszteknél többet keresel.
Tisztában vagyok vele.
A lényeget leírtad: kezdő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!