Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A T. E. K. -hez hogyan lehet...

A T. E. K. -hez hogyan lehet bejutni? Mi a folyamata, mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
2014. jún. 26. 18:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha altisztként akarsz a TEK-nél munkát vállalni, rendőrként kell szolgálnod előtte x évig. Talán 10 az az x, de valaki, aki jobban képben van, majd kijavít, ha nem annyi.
2014. jún. 26. 19:08
 2/12 anonim ***** válasza:
26%
Fideszes bűnözőnek kell lenned és rokonságban állnod Pintér főmaffiózóval.
2014. jún. 26. 19:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Azt beszélik, mostanában az Orbán - Putyin találkozó példamutatása szellemében kell munkálkodni. :)
2014. jún. 26. 20:52
 4/12 A kérdező kommentje:

Őszintén: én a hivatalosra voltam kíváncsi, amit az 1-es írt le. Persze, akinek "hosszabb a nyelve" jobban halad, de sajnos ez számomra elérhetetlen. Nekem csak a kemény munka, tanulás és gyakorlás segít.

Tehát az 1-est ne pontozzátok le.

2014. jún. 26. 23:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Azt nem hiszem hogy tíz évet kell lehúzni rendörként, mert akkor már majdnem 35évesen kezdenék a pályát. Hiszen a fősuliból kijönnek 24-25évesen. Rendörként a kapitányság legjobbja kell hogy legyen, aztán kell szerencse is, jó fizikai állapot szerintem.
2014. jún. 26. 23:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Rendészeti vagy közszolgalati egyetem,par év szolgalat,makulatlan előélet,szerintem diploma is kell,brutal kondíció.
2014. jún. 27. 01:00
 7/12 anonim ***** válasza:
"Rendészeti, vagy közszolgálati egyetem. . . szerintem diploma is kell." D Ha elvégzi az egyetemet, akkor persze hogy lesz diplomája. A rendészeti suli az főiskola nem egyetem.
2014. jún. 27. 06:06
 8/12 anonim ***** válasza:

"Azt nem hiszem hogy tíz évet kell lehúzni rendörként, mert akkor már majdnem 35évesen kezdenék a pályát. Hiszen a fősuliból kijönnek 24-25évesen."

Ezért írtam okoska, hogy altisztként. "Fősuliból" (ami jelenleg az NKE-RTK) altiszt nem jön ki, onnan tiszt jön ki.

És azt is hozzátettem, hogy nekem így rémlik. Majd megmondja egy hivatásos állományú, aktív rendőr altiszt, hogy hogy is lehet bejutni pontosan.

2014. jún. 27. 08:51
 9/12 anonim ***** válasza:

"A rendészeti suli az főiskola nem egyetem."

De, 2012 jan. 1.-vel egyetemi oklevelet ad, hiszen integrálták a ZMNE-be NKE néven.

2014. jún. 27. 08:52
 10/12 anonim ***** válasza:

"Rendörként a kapitányság legjobbja kell hogy legyen,"

Ezt is honnan veszed? Ha már a "kapitányság legjobbja" -bárhogyan is mérjék ezt- akkor miért akarna onnan elmenni? Természetesen biztosan nem követelmény a TEK-hez, hogy a "kapitányság legjobbja" legyen valaki.

2014. jún. 27. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!