Hogyan küldhetek e-mail a rendőrség oldalára? SÜRGŐS
Ja, bocs, most olvasom....
azt tényleg küldd el. Legalább egy mocsokpatkány dílerrel kevesebb lesz.
1#
Nagyon trollkodós kedvedbe vagy ma.
Nemkell neked rendőrség, nem kell neked honvédség.
Akkor mi kell?
Szüntessünk meg mindent amit a kormány kezel? legyen anarchia? Mindenki azt csináljon amit akar?
Annyira hülye vagy hogy az már komolyan fáj.
(bocs kérdező, de ezt már nemtudtam szónélkül hagyni)
ezt honnan szoptad? hazudozol már megint, ugye? sehol nem trackeli az IP-ket sem ez a weblap, sem más fórum. van egy gagyin működő IP-ban rendszerük, de ennyi, az is moderátori jogokkal érhető el csak. te felhasználóként nem fogod látni az én IP-met, de hajrá, találgass:D ha megvan, másold be ide.
egy módon lehet megtudni hogy valaki más-e, mint a hasonló értékelésű, éspedig úgy, hogyha privit küldesz mindkettőnek. de ezt már leírtam neked egy másik kérdés alatt.
Info@gyakorikerdesek.hu
Csak annyit kérdeztem hogy ugyanaz-e ennek meg ennek a válaszolónak az IP címe.
A válasz igen volt.
Ez nem jogsértés, nem mondta meg kivagy, csak azt hogy kamuzol, hogy az igazadat bizonygasd.
Nembaj kicsifiam, majd rájössz hogy hazudozással a kisboltban fogod végezni eladóként.
"Info@gyakorikerdesek.hu
Csak annyit kérdeztem hogy ugyanaz-e ennek meg ennek a válaszolónak az IP címe.
A válasz igen volt.
Ez nem jogsértés, nem mondta meg kivagy, csak azt hogy kamuzol, hogy az igazadat bizonygasd.
Nembaj kicsifiam, majd rájössz hogy hazudozással a kisboltban fogod végezni eladóként."
Ez egy hazugság. Te msot hazudsz. Ennyi, ez ennél nem bonyolultabb.
Amúgy most már gyönyörűen meg lehet nézni, minthogy eltelt egy nap, a rendszer újraösszesített, szépen látszik, hogy a legalább 3 különböző "56%-os" válaszai szétváltak.
Szóval hazudoztál itt össze-vissza, és most belebuktál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!