Aki füves cigit szív mindennap és én tudok róla a rendőrség mennyire vennék komolyan az illetőt?
"Mert a gyerek függő és lepukkant szánalmas élete van"
Fű függő? És mióta okoz a fű függőséget? Ugye a barátod nem az eszedért szeret?
Ez most komoly? Milyen hozzáállás ez?
Úgy tudom, hogy a kábszerezés káros, és ezzel a társadalom nagy része is egyetért.
Most itt van egy ennek megfelelő, helyes értékítélettel rendelkező kérdező, aki felismerte, hogy ez rosszul is elsülhet, és meg szeretné előzni.
Erre mit kap? "Mi közöd van hozzá" szintű válaszokat. Nem értem ezt a hozzáállást. Ha nem ismerem, azért ne szóljak, ha meg ismerem, akkor azért ne?
Ez egy dolog, hogy régen elkaptak azért embereket, mert levágtak egy disznót vagy viccet meséltek Rákosiról, de szerintem a drogozás, és az, hogy valakit bele akar vinni - nem esik ezzel egy súlycsoportba.
Minden kis drogos hülyével nem lehet foglalkozni, mert akkor kb több százezer ügy indulna ebben, és erre nincs kapacitás.
Én azt tartom a legjobb megoldásnak ha elbeszélgetsz a barátoddal. Mutasd meg neki azt az életvitelt amit a kis drogos folytat, és a normálisat.
Először is, ha szart akarsz magadnak fogadd meg a kettővel előttem hosszászóló nagyon okos tanácsait :D
Nézz utána, ha az engedélye nélkül készitesz hangfelvételt, TE sértesz törvényt és a biróság sem használhatja bizonyitékként..
Én azt mondom, hogy madarat tolláról.. ha a barátod vele akar lógni, esetleg helyetted, azon neked kéne elgondolkoznod!! Hagy élje már mindenki úgy az életét, ahogy akarja a kis patkányok nélkül! Nem sok ember szerethet...szánalmas vagy..
"ha az engedélye nélkül készitesz hangfelvételt, TE sértesz törvényt"
Egy francokat. Ez bírod te képzelni hogy hány bűnözőt buktattak már le hangfelvétellel meg rejtett kamerás felvétellel? Ha valami, akkor ez bizonyíték.
1: tapasztalatból irtam!
2: hangfelvétel nem egyenlő rejtett kamerás felvétellel
3: te bűnözőkről dumálsz itt meg egy szimpla füvesről van szó!
Mondj már egy példát arra h vki marihuána fogyasztás miatt gyilkolt,erőszakolt,vagy hasonlók...
ezzel szemben az alkohol ugyebár..mégse ezzel foglalkoztok..pedig érdekesebb téma.
Az is elgondolkodtató hogy a kedves kérdezőt lecseréli egy ilyen "bűnöző füvesre" a "barátja"
Szerinted akkor a kérdező milyen ember lehet???? Tiszta hülyék vagytok!
"3: te bűnözőkről dumálsz itt meg egy szimpla füvesről van szó! "
Kábítószer fogyasztása és terjesztése bűncselekmény Magyarországon, vagyis gond nélkül lehet róla bármilyen felvételt készíteni, és azt bizonyítékként bemutatni a hatóságoknak.
:D
Oké Nagyokos! Tegyél egy próbát! :)
Te is csak egy barát nélküli remete lehetsz, akinek olyan szánalmas és semmitmondó élete van, hogy azzal éli ki magát h szomszédokat és másokra ártalmatlan embereket jelentget fel..
Este meg leguritasz 6 lityi bort és módszeresen elpüfölöd a családot? :) Sejtem..
Gratulálni tudok.
Csináljatok amit akartok akkor is szánalmasak maradtok.
(btk-ban olvasgass inkább mert fingod sincs a dolgokról)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!