Amint beköszön a jó idő, minden este legalább éjfélig nyavajognak az ablak alatt. Teli torokból üvöltenek és pengetik a gitárt. Legalább hangjuk lenne. Hiába hvtuk már ki néhányszor a rendőröket, mindig elölről kezdik. Sőt, még keresték is, hogy ki köpte be őket.
/A hosszú i betűt valamiért nem fogadja el a Chrome, ezért csak röviddel tudom irni./
Ismételten hívni a rendőrséget.Ha ez nem válik be, összeszedni pár kétajtós szekrényt, oszt odalátni.
2014. jún. 10. 22:00
2/11 anonim válasza:
Ugyan azt mint a csendháborító nem romákkal.
2014. jún. 10. 22:03
3/11 anonim válasza:
Ugyanazt már megpróbálta. Ott írja, hogy kihívta a rendőrséget. Nem tudsz olvasni?
2014. jún. 10. 22:07
4/11 anonim válasza:
Akkor ki kell hívni a rendőröket többször. Ha tovább folytatják beviszik őket. Csak akkor tanúskodnod kell, hiszen téged zavart a hangjuk, a rendőrt meg "hivatalból" nem zavarhatja.
2014. jún. 10. 22:13
5/11 anonim válasza:
Hát, az a baj, hogy hiába viszik be a cigányokat az őrsre.
Utána pokollá teszik a kérdező életét bosszúból.
2014. jún. 10. 22:27
6/11 anonim válasza:
helyszín..lakótelep..?
2014. jún. 10. 22:33
7/11 anonim válasza:
Miskolc, Árpád utca, bölcsőde mellett is ott vijjognak meg üvöltöznek. Ha be van zárva az ablak akkor elviselhetők, de akkor a meleg miatt halok meg a szobában
2014. jún. 11. 08:32
8/11 anonim válasza:
Szerezz be egy Pitbull terrirert. Vagy kettőt. Oktasd ki őket, cigányok ellen. Ehhez elég egy ruhadarab, amin a szaguk van. Mikor elkezdenek óbégatni, uszítsd rájuk.
Ne félj egy kettőre szét szaladnak. ;) Én ezt a kérdést rövid úton elintéztem. Pár haverral odamentem, és közöltem, vagy be fogják a pofát, vagy nem lesz mit befogni. ;)
2014. jún. 12. 04:31
9/11 anonim válasza:
hát semmit. az én mamámnál átmászhatnak a kerÍtésen, ellophatják a kertben lévő termést meg gyakorlatlag bármit, a rendőröknek meg van kötve a kezük.
2014. jún. 26. 13:36
10/11 A kérdező kommentje:
Tegnap is kihívta valaki a rendőröket, de amint elmentek, újra rákezdtek. És ezek után még csodálkoznak, hogy miért utálják ennyien őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!