Hallottátok Tomcat új akcióját? Kilakoltatott egy félcigány bűnözőt, aki kidobott a szóban forgó házból egy idős asszonyt. Vélemények?
http://www.youtube.com/watch?v=0cvnVlRUUVk
"A bűnözők ellen, nem a cigányok ellen. Valakit a saját házából kiverni meg igazán megérdemel egy adag könnygázt. Ha az állam gyenge, és a bűnözőt védi, akkor ez lesz. Ha a bűnözőnek mindent szabad, akkor előbb-utóbb a normalitáspártiaknál éles fegyver lesz. Jönnek a Breivik-féle őrültek is, csak várjátok ki. Akkor majd lehet siratni a cigányokat. Rohadt drogdíler szar, éles fegyverrel is le lehetett volna lőni, ha csak az igazságosság a kérdés."
Ez volt a legvelősebb komment alatta.
"Nem vagyok híve az önbíráskodásnak és az erőszaknak,"
Nem önbíráskodás történt, hanem birtokvédelem. Lekamerázták végig, az incidens az ikerház azon felén történt, amit érvényes bérleti szerződéssel bérbe adtak a tolvajkergetőknek. Ahogy a butaműveletlen Borbás úr átlépte az ő házrészét (ami szintén nem volt az övé, hanem a volt feleségéé, akinek az anyja felkérte a tomcatéket, hogy segítsenek nekik) abban a pillanatban birtokháborítást követett el. Megfogni nem nagyon lehet őket a gázpisztolyos dolog miatt, hiszen a törvény világosan leírja, hogy magánterületre illetéktelenül behatoló, illetve ott téged megtámadó ember ellen bármilyen kezed ügyében lévő eszközzel védekezhetsz. Ezért kínálták meg a cigányasszonyt majdnem a pajszerral, amikor nagy rikácsolva nekik rohant. Ütni (vagy nemtom, egy cigányasszony mit csinál a cigánybunyóban, lehet szurkál) már nem mert.
"Azért kérdeztem, mert még nem láttam itt ezzel kapcsolatban kérdést, és érdekelne a gyaksi.hu olvasótáborának véleménye ezügyben."
Jól körülnézhettél, kb. 7-8 kérdéssel lejjebb van egy nagyjából ugyanerről szóló kérdés. :)
ma 18:40
Linket, öreg! :) Kíváncsi vagyok rá.
Miért is nem volt jogos a gázpisztoly? Tudtommal le akarta fogni a cigányt.
És teljesen jogos volt az egész akciójuk.
Hát ha továbbra is előrébbvaló lesz a bűnözők "joga" akkor több hasonló eset előfordulhat önbíráskodás jelzővel, szóval kb. igazat írtak ebben a kommentben, mert sokaknak kezd elfogyni a türelme.
Egyébként tényleg majdnem felesleges a zsernyákokat hibáztatni.
Példa gyanánt amikor "leszereltek" valami félmeztelen őrjöngőt és még a intézkedő jard lett a hibás, ha jól rémlik a dolog.
Hey Hitler!
Na,viccen kívül, tényleg kezd elharapózni a probléma.Ezt a mindenkori kormányoknak kellene megoldani.
Az már régen rossz, hogy civilek ilyen jellegű rendfenntartásra kényszerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!