Szerintetek mennyire fontos, hogy egy rendőrnek legyen "kiállása", tekintélye?
Szerintem nagyon, ennek ellenére egy csomó ránézésre számomra fizikailag alkalmatlan suhancok mászkálnak az utcán egyenruhában.
Nyilván tisztelet a kivételnek, de néha nem értem, miért nem kötik meg jobban, hogy kiket vesznek állományba.
Fontos. Abszolút fontos.
De ma nincs. Utálom ezeket 25-30 éves 65 kilós nyikhajokat akik meg szoktak néha állítani. Ezeket egyszerűen nem tudom komolyan venni. Felveszik a S-es rendőrség pólót hogy feszüljön azért, de a gyakorló kék nadrág meg lóg rajtuk mint egy nigga rapperen az XXXL-es farmer.
Beszélni, kommunikálni nem tudnak. A jogszabályokal nincsenek tisztába. Röhelyesek. Nincs jobb szavam rá.
12:Pontos korrekt megfogalmazás.
Remélhetőleg az úr véleményére nem fognak rászállni a sötétben megbúvók mert"barátkoztam"vele-illetve a véleményével. Amely ismétlem korrekt és helyes megfogalmazása a fenti
kérdésre adott válasznak.
13-asnak igaza van, 12-esnek is köszönöm, valóban pontos megfogalmazás, tényszerű, ez a helyzet jelenleg.
Volt, aki értette a kérdést, volt aki kevésbé, volt aki eltávolodott, de mindenkinek köszönöm.
Persze, ha van még hozzáfűznivaló, csak nyugodtan :)
28N
Fontos a kiállás de szerintem a legfontosabb a konfliktuskezelés, tudjon gyorsan és helyesen dönteni, tudjon gondolkodni, értelmesen, határozottan beszélni.
Közhely de amikor csak lehet a bajt meg kell előzni lehetőleg kommunikációval. Nyilván ha ehhez társul egy jó fizikum az még meggyőzőbb.
Pl. erre az alábbi videó / https://www.youtube.com/watch?v=ddzV_EIXjr0 / ahol nem egy egykilencven magas 90 kilós szétgyúrt rendőr intézkedik hanem egy átlagos testalkatú járőr aki nagyon jól kezeli a különböző helyzeteket, tudja mikor mit lehet visszaszólni, hogy kell kezelni a helyzeteket.
A 160 cm. 65 kilós rendőr egy másik kérdés.
Olyan ez józan paraszti ésszel nézve hogy...
A rendörnek igenis be kell mennie a jól fütött modern mindennel felszerelt tantermen túl a kocsmába is ha úgy adódik! És ha olyan mutatókkal rendelkezik mint...akkor a bent lévő társaság egyszerűen kikacagja. Erre ha még idegileg is instabil elkezd hadonászni a fegyverével(ahhoz ugye nem kell testi adottság...)és kész a tragédia.
De ez csak olyan"parasztos"vélemény...
Ismétlem hogy a"12-es"a nyerő válasz!
Ne is törődjetek a leszavazásokkal, nyilván ide tévedt valami véresszájú , rendszert megóvni akaró lelkes egyén :D
Részemről az értelmes válaszokhoz mentek a zöld kezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!