Mit rabolnál ki ha értenél a biztonsági rendszerekhez?
Figyelt kérdés
A kérdés fiktív, a barátaimmal szerepjátékozunk (Cyberpunk 2020) és csináltam egy lopakodós karaktert ami ki is tudja kapcsolni a riasztót, ért a biztonsági rendszerekhez?
Viszont, mivel nem vagyok bűnöző így fogalmam sincs, hogy a játékban hogyan 'kamatoztassam' a karakterem képességeit. Írnátok pár helyet, amit érdemes kirabolni?
Ui.: Tudom, hogy ez inkább szórakozás téma, de bízom abban, hogy itt lesznek majd rendőrök és ők a munkájuk miatt biztosan többet tudnak segíteni.
Köszi a válaszokat
2014. máj. 21. 18:36
11/13 anonim válasza:
Én speciel a bázeli torony gépein ügyködnék egy darabig, nem szarakodnék pitiáner ügyekkel.
De ha ragaszkodsz hozzá akkor egy bankfiókot/gyógyszertárt/ékszerészt/trafikot látogass meg.
13/13 anonim válasza:
Ellopnám a pénzt a fideszes újgazdagoktól: trafikosok, földrablók, állami megbízásos pályázók, helyi és állami közherék, és hivatali kinevezettektől. És a megszerzett pénzt átutalnám Romániának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!