Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ez korrekt volt tőlük?

Ez korrekt volt tőlük?

Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap este haverral elmentünk meginni egy energia italt és hát nálam nem volt személyi csak egy diákigazolvány erre pont igazoltattak nagyon ellenségesen beszéltek,meg is motoztak minket és engem be vittek mert,hogy nincs nálam személyi pedig 1 utcára voltam otthontól és 12 órát voltam a fogdán..
2014. máj. 19. 19:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát ha nincs nálad irat, akkor bevihetnek!

Csak rajtuk múlik, azt az egy utcányi távot elmenek veled!

Persze egyszreűbb a Yard!

2014. máj. 19. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Bp-en ezért simán bevisznek. Általában elfogadják ha bemondod az adataidat, de ennyi erővel másét is bediktálhatod.
2014. máj. 19. 19:59
 3/11 anonim ***** válasza:

"és 12 órát

voltam a fogdán.."

azért ezt kétlem. 8 óra után indokoltan hosszabbítanak csak. Érdekes, hogy 12 órán át nem tudtak beazonosítani, volt ott más is.

2014. máj. 19. 20:07
 4/11 A kérdező kommentje:

nem volt semmi

De diák volt nálam azt nem fogadták el...

2014. máj. 19. 20:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy menekült, vagy körözés alatt álló személy se fogja tudni igazolni magát. Barátaid igazán elhozhatták volna az irataidat.
2014. máj. 19. 20:38
 6/11 anonim ***** válasza:
A diák az kevés. Személyi, jogsi vagy útlevél legyen nálad.
2014. máj. 19. 21:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Teljesen korrekt.A rendőr előállítja azt aki hitelt érdemlően nem tudja magát igazolni,vagy az igazoltatást megtagadja. Az előállítás csak a szükséges ideig tarthat,legfeljebb 8 árán át, és ha az előállítás célja (ki is vagy valójában)még nem valósult meg akkor ezt az időtartamot a rendőri szerv vezetője 4 órával meghosszabbíthatja.
2014. máj. 20. 21:14
 8/11 anonim ***** válasza:
27%
Mi az hogy nincs nálad személyi? Kérdező! Ugye nem gondoltad komolyan! Ezért büntetés jár! Most majd megtanulod hogy ne szórakozz a rendőrökkel. 80 év fogát érdemeltél volna, és még mindig itt vagy? Persze az én időmben.. Akkor addig ütöttek volna, ameddig be nem vallod, hogy te vagy az elnök. Bárcsak valahogy visszahozhatnánk.. Na de majd a jobbik.
2014. máj. 21. 10:04
 9/11 anonim válasza:
Utolsó, azért nem feltétlen kéne elmenni ilyen fasiszta irányokba. Részben az ilyen "bezzeg az én időmben"-mantrát mormogó, vaskalapos vénemberek miatt (mint amilyen Te is lehetsz) tart ott az ország jelenleg, ahol tart.
2014. máj. 21. 10:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Irónia volt, ha nem esett volna le.
2014. máj. 21. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!