Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit kaphatok azért, ha valakit...

Mit kaphatok azért, ha valakit a nyílt utcán megverek?

Figyelt kérdés
8 napon belül gyógyuló sérülésekre gondolok, tehát egy pofon ide, másik oda. Mit kaphatok, ha bebizonyosodik a bűnösségem?
2014. máj. 6. 16:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy majd egy térfigyelő kamera felveszi, vagy egy rendőr meglátja, hogy mekkora híró vagy, aztán majd rájössz, hogy nem ez a módja annak, hogy megbeszéljük a nézeteltéréseket.
2014. máj. 6. 17:36
 12/21 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem olyanokat vernek meg mint én. Valahogy a kisugárzás teszi. A legapróbb dolgok miatt. Jó, - volt köztük cigány is, meg részeg is, de volt rendőr is, aki megvert. Fehér ember kulturált külsővel, józanul, még nem vert meg. Amíg volt szemüvegem, az védett meg, ill. megkértek, hogy vegyem le vagy leütötték. Most már az sincs. Sokszor elvertek már. És még többször volt, hogy majdnem elvertek. Amúgy a verés kisebb agresszió, mit amit egyéb formában el szoktam szenvedni, főleg hatósági agresszióra gondolok. Szóval, - inkább verjenek meg és akkor tudom, hogy vége.
2014. máj. 6. 18:32
 13/21 anonim ***** válasza:

12es, ilyen lúzer embert még életemben nem láttam mint te!

ne sajnáltasd már magad!

2014. máj. 6. 21:21
 14/21 A kérdező kommentje:
Olyan jó, hogy már régen nem a témáról beszéltek, de hát gyakszikérdéseken megszokott a butaság.
2014. máj. 6. 21:39
 15/21 anonim ***** válasza:
37%

hiszed vagy se, kifejezetten sikeres vagyok.

ennek ellenére meg szoktak verni és általában velem statuálnak a hatóságok.

2014. máj. 6. 23:25
 16/21 anonim ***** válasza:
44%

Ami rád vár, annak az elhanyagolható töredéke, ami az bírói ítélet lesz. ha már most gyötrődsz rajta, hogy mi lesz veled, akkor az alatt a 2 év alatt, mire a bizonytalanságból ítélet lesz, bele fogsz őszülni. Erre fog járni az agyad, dührohamaid lesznek, és félni fogsz. a munkádra nem tudsz figyelni, hibázol majd sokat, kacsoltaid megromlanak, nem kezdesz majd semmibe és mindez csak öngerjesztő lesz, neked véged van, sokat segít a nyugtató és ha cigarettázol. vagy ha felgyújtasz egy

fenyőerdőt amikor szárasság van

2014. máj. 6. 23:35
 17/21 A kérdező kommentje:
Ne magadból indulj ki.
2014. máj. 7. 16:19
 18/21 anonim ***** válasza:
akkor kérdezz meg egy elmeszakorvost, de ne olyat mint a bándi kata, hanem olyat mint a csernus
2014. máj. 7. 19:41
 19/21 anonim ***** válasza:
16-os Nálad agyilag valami nem oké?! Hát ez necces kérdés ,ha cigányról van szó ,akkor fajgyűlölőnek leszel titulálva ,de ha sima fehér embert ütsz le akkor nem kapsz semmit!
2014. máj. 8. 23:02
 20/21 gazi ***** válasza:
Hány kilogramm vagy? Négy?
2014. máj. 9. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!