Miért van manapság ennyi nő a készenléti rendőrségnél?
Figyelt kérdés
Főleg úgy, hogy egyik-másik 160cm magas. Mit tudna velem csinálni az ilyen azon kívül, hogy ha hozzáérek ő hivatalos személy? Nem értem miért őket veszik fel a náluk sokkal magasabb és erősebb,tehát alkalmasabb férfiak helyett.2014. ápr. 14. 19:59
3/6 anonim válasza:
Ezért nincs a rendőrségnek tekintélye. Én nem itt születtem csak ide nősültem, de nálunk odahaza úgy van hogy 185 cm és 90 kg az alap, és csak férfi.
4/6 anonim válasza:
A nőknek is vonzó lett a rendőri szakma, gondolom a munkanélküliség miatt. Nincs baj a nőkkel, szerintem kell is egy váltásba 1 nő rendőr, mivel ha ruházat átvizsgálást kell végrehajtani akkor el tudja végezni. Az irodai munkán például kiválóan végzik, tényleg sok kint a női rendőr.
5/6 anonim válasza:
Ezzel a női rendőr dologgal csak az a baj hogy nálunk egy kan cigány lekevert egyet a rendőrnőnek az meg már feküdt egyből.
Ordibálta előtte hogy "Maradjon ott, maradjon ott, hivatalos személy ellen...." Semmit nem érnek az a baj. Egyik-másik talán elég erős de a többség az nevetséges.
Egy nagyobb tüntetésnél úgy sodornák el őket mint tornádó a tehenet.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolóval egyetértek. Nem vagyok én nő ellenes de lássuk be, ez nem nekik való munka. Az irodai annál inkább. Nálunk is be kéne vezetni egy minimum magasságot és meg emelni a rendészeti szki-ban a fizikai követelményt...
2014. ápr. 16. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!