Először büntettek meg gyorshajtásért (50/62). Kapásból 20E ft lett a bírság. Hogy lehet ez amikor 0-30E ft-ig terjedhet a büntetés!? Első alkalommal nem a figyelmeztetés van? , mert ez az első birságoló fokozat! Egyből 20E? , a fizetésem 1/5-e!
"1.figyelmeztetem!, nem pedig úgy, hogy 20E ft, ráadásul nem "alsóhangon 30". (Én téged 300-al vettelek volna le + jogsi egy évre, egy 50%-os gyorshajtásért.) "
Dehogy "figyelmeztetem", ez nem az a mese. Amúgy meg 300-zal is levesznek embereket, de az én 72-m még nem az a kategória. Másrészről fenntartom, és lehet érte hülyézni, 50 helyett 72 még mindig sokkal szelídebb, mint 80 helyett 130 vagy 130 helyett 190, és még ezek is "csak" a 30 dupláját érik. Ha pedig te is levettél volna 300-zal, akkor akár önszántadból is befizetheted magad miatt is, elvégre ugyanazt csináltad :D Ja, és nekem is első alakalom volt, és nem figyelmeztettek, brüh :( Szemétezavilágmondomén.
Mindegy, még mindig nem értem a húszezredet se:
Jaj Te szegény! Ha lesz időm sajnállak!
A Kresz nem csak világos nappal és forgalmas útszakaszon vonatkozik a közlekedőkre.
Azt meg igazán tudhatnád, hogy a nullás végig van kamerázva és folyton mérnek, nem tudom hogx helyszínen büntettek vagy ment a levél, végülis teljesen mindegy. Nem tartottad be az ötvenet, így jártál. Másokor figyelj jobban, vagy fellebezz.
Szeretik az ilyet. Cegléden van egy kereszteződés, régebben mindig azt vadászták. A vonal nagyon messze van a kereszteződéstől, ráadásul tök sövényes, így a világon semmi nem látszik, persze, hogy mindenki kijjebb gurul és onnan néz szét. A rendőrök meg vagy 100 méterre álltak és szépen intették le azt aki épp sorra került, hogy láttuk ám, hogy nem állt ott meg. Bünti, amíg mindkettő büntetett, addig a többi autós ment szépen a dolgára. Mikor az egyik végzett akkor simán intette le a következőt.
Szóval tudták, hogy ott mi van, hogy úgy is mindenki előrébb megy, és csak szedegették ki az embereket, akinek épp nem volt szerencséje, azt megállították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!