Szabálytalan kanyarodásért mennyit kell fizetni?
Figyelt kérdés
Én csak utas voltam, de a vezető nem ismerte el a szabálytalanságot (tehát nem fizetett helyszíni bírságot), a rendőr feljelentést tett. Mennyi pénzt kell vajon fizetni, ha a rendőrnek lesz igaza? (én egyébként a vezetőnek adok igazat, de hát ez van..)2009. dec. 18. 16:54
1/3 anonim válasza:
Attól függ, hogy volt-e tiltó tábla, záróvonal stb, ami egyértelműen bizonyítja a szabálytalan kanyarodást. De ezt eldönten már a szabálysértési előadó dolga. Biztos 10 fölött lesz.
2/3 anonim válasza:
Ha volt felvétel fizesd ki ez van!
Ha nem hosszú viaskodások lehetnek mert csak határozottan tagadni kell, hazudni, hazudni, hazudni. Az baj ha volt jegyzőkönyv. De megéri-e megutáltatni magadat a rendőrrel (ezt dönt el te). Ha nincs bizonyítékuk a szabálysértésre és mindenki a magáét fujja végső esetben ugyis neked adnak igazat. Jól tudsz hazudni, heheheh?
3/3 anonim válasza:
Ki kell fizetni a kanyart, az oszlopot, a ház falát, meg a kocsit. A többi pitti ehhez képest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!