TEK-be hogyan lehet jelentkezni? Fingom sincs, hogy merre kell elindulnom, hogyha oda szeretnék bejutni. Jelenleg rendészeti suliba jelentkeztem (érettségi utáni). Jó helyen vagyok ehhez?
Figyelt kérdés
2014. márc. 27. 17:47
11/15 anonim válasza:
itthon a hadseregben sem jobb, sőt, akkor talán már a TEK magasabb szinten lehet szerintem, bár nem tudom.
Engem mindig foglalkoztatott egy olyan dolog, hogy akit olyan helyen képeznek ki, ahol nem vetik be őket élesben vagy csak ilyen gyakorlat szintű akciókat hajtanak végre, ők hogyan tudják kezelni ha netán egy bevetésen embert kell ölni, vagy egyáltalán mernek lőni, felismerik a helyzetet? Kérdező, te mint volt légiós, öltél ember, volt olyan éles bevetésed ahol szükség volt emberekre lőni?
12/15 A kérdező kommentje:
Előfordult, de nem volt jellemző, nem mindenki vadállat ott se.
2014. ápr. 5. 21:27
13/15 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki tudja-e, hogy van oda felső korhatár? Pl. 25 év, mert akkor abból bizony kiesek. A rendészetire már nincs korhatár hál' istennek.
2014. ápr. 5. 21:32
15/15 anonim válasza:
Méghogy idegenlégió :)) mekkora vicc ez az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!