Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ezért feljelenthetik a haverom?

Ezért feljelenthetik a haverom?

Figyelt kérdés
Mentünk az utcán és egyik haverom meglátott egy papírt kirakva az egyik fára és rajta volt,hogy eltünt egy macska és felhívta a pasit,hogy megtalálta a macskát,meg hogy jöjjön erre meg erre a helyre x időben,de utána elröhögte magát,de a pasi meg már beleélte magát,hogy megvan a macska és írt a haveromnak valami ilyesmi üzenetet: "ezért felfoglak jelenteni"! Ennyiért fel jelenthet valakit,mert hülyeségből felhívta és azt mondta,hogy megvan a macska? :D

2014. márc. 15. 15:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki,hogy ez az egész egy fa..ság,de ő csak azért is megcsinálta.
2014. márc. 16. 08:40
 12/16 A kérdező kommentje:
Nyugodj már meg! Nem érted,hogy én mondtam neki,hogy ne csinálja ezt?! Engem ez alapján ne nyilváníts mocskos szemét embernek,de mind1 is,mert ezzel csak magadat járatod le szerencsétlen.
2014. márc. 16. 10:38
 13/16 anonim ***** válasza:
feljelenteni ilyenért nem fogja és ha meg akarja verni haverodat és 8 napon túl gyógyuló sérülést okoz akkor meg haverod fel is jelentheti őt:DD
2014. márc. 16. 12:35
 14/16 anonim ***** válasza:

majd azt mondja, hogy pénzt kértél és az már zsarolás. meg fog állni, mert ott a híváslista

nálam olyan volt, azért ítéltek el, mert a győri rendőr KMB-s azt állította a bíróságon, hogy telefonon bevallottam neki, hogy kamuztam a bejelentésemmel, mert utánna visszahívott. mindezt az eset után 4 hónapra JUTOTT AZ ESZÉBE ÉS ELŐTTE NEM IS EMLÍTETTE, EGÉSZEN MÁST MONDOTT a folyamatos kihallgatásán. sőt az eset után irt jelentésében se említette, sőt a tárgyaláson se mondta el, azt mondta nem emlékszik. Erre felolvasták a vallomását, amire igent mondott, hogy így volt. hogy felhívott és azt mondtam, hogy: "remélem rájöttetek, hogy csak átbactalak titeket és hogy úgyse kaptok el, mert ez egy feltöltős telefon"

nem is feltöltős, hanem 10 éve a nevemen fut

az a bíróribac ítélt el, aki 2,4 év fegyházat adott annak a cigánynak, aki az árvíz alakalmából elhozta egy tűzoltó kabátját, amit elhagyott a gáton, majd felvette és italt rendelt a kocsmában, hogy ő is átvízvédő

ez nem is jogállam, hanem jobbágyvilág, ez feudalizmus, ezek meg hajdúk, nyilasok, nácik, munkásőrök keveréke - mindegyik

2014. márc. 16. 17:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igaza volt a rendőrnek. De azért fizetjük őket, ha kell így tegyék el a bűnözőket láb alól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. márc. 16. 22:02
 16/16 anonim ***** válasza:

legközelebb nálad hazudnak, bizony

de inkább a gyereked ügyében. bizony

végül is egyformák vagyunk mi ketten én is leszarnám, ha a gyerekedet elítélnék, egy valótlan rendőri tanúvallomás alapján, én is leszarnám. kit érdekel. dögölj meg

2014. márc. 17. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!