Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Amerikában ezt hogy van?

Amerikában ezt hogy van?

Figyelt kérdés

Nat geon vagy valamelyik ismeret terjesztőn láttam pár részt egy olyan sorozatból ahol illegálisan főznek alkoholt.

Ki irják a nevüket, mutatják az arcukat is.

Hogy hogy nem tartoztatják le őket? Vagy a stábot is bűn pártolás vagy valami hasonló miatt?

2014. márc. 7. 11:51
 1/3 anonim ***** válasza:
na ez engem is érdekelne :)
2014. márc. 7. 12:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet, sőt valószínűleg régi a felvétel. Elévült addigra, mire leadták. Meg szerintem a hatóságoknak nagyobb bajuk is van annál, hogy szeszfőzőket kergessenek.

Egy felvétel náluk lehet nem bizonyító erejű ugyanúgy, mint Magyarországon.

Gondolj bele, ha téged felkeresnek, hogy a felvételen szeszt főztél. Elég ha azt mondod, hogy nem és keressék meg, hogy hol főztem, hol vannak az eszközök stb mert önmagában egy felvétel kevés.

De az is lehet, hogy ezek csak kamuvideók és sokan elhiszik, hogy igazi, holott csak megrendezett.

2014. márc. 7. 13:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem olyan régen egy olyan felvétel volt, ahol kábítószert készítettek. Az arca el volt takarva sállal a készítőnek + a hangja is el volt torzítva. Na ez biztos eredeti lehetett.
2014. márc. 7. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!