Szeretitek a rendőröket?
Miért igen és miért nem?
Én nem, mert csak javarészt büntetni tudnak és nagyzolni. Ahogy látom tele van tejfelesszájúval, manapság már minden jött mentet felvesznek rendőrnek, és onnantól már ők a faszagyerekek. Ha meglát az ember egy rendőrautót nem a biztonság jut eszébe, hanem hogy mennyi lesz a bírság. Eléggé megsokasodtak, és a kormány még többet akar.
Helyette inkább az egészségügyet kellene bővíteni.
Tőlünk is pár százezer forint értékben loptak el dolgokat. A rendőr csak annyit csinált hogy kijött, felvette a jegyzőkönyvet, átment a hátsó udvarba ahol az autóval behajtottak a tolvajok és felpakolták a szajrét, és csak annyit mondott a rendőr: Itt jöttek be.
És ez még semmi, másnap este ismét betörtek és újabb értékes dolgokat vittek el. Akkor is kijött felvette a jegyzőkönyvet és annyi volt. Emberek ,kétszer raboltak ki, és lesz..rták. Nem mellesleg egy gyár ott van a szomszédságunkban, tele van kamerázva, és még csak nem is mentek utána hogy megnézzék a felvételeket vagy valamit, esetleg nem e felvett valamit az a sz..r.
Na ilyenek a rendőrök. Amihez értenek: trafi, nagyzolás, lenézés és eszméletlen sok bírság ami a csövön kifér.
Helyes!
Egyébként a helyszínelő dolga a nyomok rögzítése, aztán a nyomozó feladata a sok-sok adat elemzése...
A "rendőr" akivel nap mint nap találkozunk, az mást csinál!
Sajnos sokszor trafipaxolnia kell!
Szerinted neki ez jó? Kap százalékot?
Útáld a BELÜGYMINISZTERT!
Nekem semmi dolgom, így bajom sincs a rendőrökkel!
Amikor esetleg igazoltatnak, teljesen korrektül végzik a dolgukat!
Ha baja van valakinek velük, azt sajnos maga okozta amiért büntetni KELL! Ezért nem a rendőrt kell útálni! Persze lehet, de már ....
Nekem is lopták el a biciklimet. Kijöttek megnézték a helyét, felírtak egy két dolgot és kész. De ezt is diktálja a józan paraszti ész. Vagy ennyire sok tudatlan van itt?
"A rendőr csak annyit csinált hogy kijött, felvette a jegyzőkönyvet, átment a hátsó udvarba ahol az autóval behajtottak a tolvajok és felpakolták a szajrét, és csak annyit mondott a rendőr: Itt jöttek be. "
ÍRD le, hogy szerinted mit kellett volna tenni a rendőröknek. Mit tudnának?
1. a DEJA VU filmhez hasonlóan nézzenek vissza a múltba?
2. Valami helyszínelőkben látott lézeres szupertitkos eljárást alkalmazzanak ami nem s létezik?
3. vagy valami Terminátor vagy hasonló szuper képességű embert alkalmazzanak?
Mit tudnak tenni? Felírják amit látnak, körbekérdezik a szemtanúkat ha tudják és kész. Mást nem lehet nincs is a világon technológia erre. Ujjlenyomatot tudnak esetleg venni. De ők tudják, hogy hogyan kell. Nem fog megmaradni egy ujjnyom a hétköznapi környezetben azt csak a filmekben látod.
NEkem semmi bajom velük. Sőt, sok a szabálytalankodó, örülök is, amikor a sok idiótát nyaggatják :-)
Végül is ezért is fizetjük az adót, hogy a szabálytalankodókat eltüntessék. Csak a magyar ember annyit szabálytalankodik, hogy a rendőrnek másra sincs ideje.
Én nem haragszom rájuk!
Akit megbüntetnek meg MEGÉRDEMLI!!!!!EZ IS A DOLGUK.
Ellopták a biciklidet, nagy dolog, 1 millió forint volt talán?? Nem hinném. Az imént írtam le mit kellett volna tenniük, olvasd el inkább okostojás.
Ja és villogj máshol a lézereddel.
Ne aggódj kispajtás, kolompárékat majd elintézem, mert a rendőr képtelen rá.
Inkább azért sírok mert ilyen agyhalottak vesznek körül akik a normális embereket hülyézik le.
Ja és te se sírj majd ha netán új vese kéne és a dialízis gép amire rákötnek egy olcsó kínai sz..r. Szerv meg sehol, ahogy normális kórházi ellátás se. Majd a rendőr haverjaid megmentenek. Jól felveszik a jegyzőkönyvet.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!