Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha valaki nme fizet gyerektart...

Ha valaki nme fizet gyerektartást, és feljelnetik mit csinál vele a rendőr?

Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 23:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Semmit. Bíroság levonnya a jövedelméből már ha van neki.
2009. dec. 10. 00:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért kis túlzás a "semmit", ugyanis a gyermektartás nemfizetése az a Btk.-ban is rögzített cselekmény, így büntetőeljárás alá vonható a nemfizető, amely akár elzárással is végződhet.
2009. dec. 10. 00:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajna benne vok egy ilyen eljárásban. Elöszőr 1 év türelem,ha nem fizetsz még egy feljelentés(most már rabosítanak is) akár elzárás is lehet.Kijelőlnek egy pártfogot is,jelentkezni kell nála ahogy Ő meghatározza.Csak tudd APÁK joga nincs!!!!!
2009. dec. 12. 08:45
 4/11 anonim válasza:
13%
irány a börtön te madár. minek csináltál gyereket és nem számoltál a következményekkel?
2009. dec. 13. 12:01
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
A háttérről semmit nem tudsz minek ugatsz bele,remélem a te életed példás! De akkor mi a F@szt keresel itt!?
2009. dec. 13. 12:20
 6/11 A kérdező kommentje:
Az utolsónak:És te abszolult semmit nem tudtál fizetni?Mert ha valamennyit tudok csak nem annyit amennyit kell.Akkor is egy évet veszenek alapul?Mert azt hallotam ,hogyha valaki az önhibájából kivül nem tudod fizetni akkor az ennyihitő körülmény akkor nem csuknak le?
2009. dec. 13. 12:43
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Tudtam volna fizetni de nem tettem! A végsőkig huztam. Ha többet akarsz tudni,írj privibe segítek! A sok F@szkalap itt csak csámcsog a témán.
2009. dec. 13. 15:41
 8/11 anonim válasza:
25%
Bíróságtól függ, de elég szomorú, ha valaki megcsinál egy gyereket, aztán nem akar fizetni...
2009. dec. 13. 18:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Nemtudok fizetni,az én megélhetésem is veszélyben van.A másik nem kérdezte meg tőlem a kedves anyuka szeretném-e ha megtartaná?Akkor mit követelőzik?Sőt én mondtam neki nekem nem kell gyerek.Mert van feleségem ,meg gyerekeim is akit mindenél jobban szeretek.
2009. dec. 14. 12:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap 15:41 vok,mondtam segítek privin.Lépned kell mert szarba kerülsz!!!
2009. dec. 14. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!