Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha tolom az autót főúton...

Ha tolom az autót főúton járómotorral, azért szólhat a rendőr?

Figyelt kérdés
ha nincs jogsija az illetőnek?
2009. dec. 9. 20:12
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem ittam,és soha nem is ittam-Mivel nő vgayok.De ezt nem értem,Ha én tolok valamit az uton,ahoz mi köze valakinek is?Mondjuk ha nem jár a motor.Elszeretném vinni a szerelőhőz.A utcában vannak olyanok is akiknek még renszám sincs a kocsiján és mégis megy vele!
2009. dec. 9. 22:39
 12/28 anonim ***** válasza:
68%

Úristen! Te írtad a másik kérdést is?

A forgalom akadályoztatása már magában egy szabálysértés. És Te ezzel ezt szerintem ki is merítettd.

Nincs valaki aki a gyerkőcöket hozza-vigye a suliba, egy szomszéd, rokon, ismerős, míg Te levizsgázol? Ez így nagyon nem jó. De előttem valaki 100%-osan leírta hogy miket követsz el.

2009. dec. 9. 22:40
 13/28 A kérdező kommentje:
Amugy erre felé nincs olyan nagy forgalom.Tudom nem lehet akadályozni tanultam,de ha nem megyek az autoval akkor?És a gyalogosok akik az utesten közlekednek,mert ott mennek,stb akadályozhatják?ja meg az utest közepén menő kedves biciglisek
2009. dec. 9. 22:44
 14/28 anonim ***** válasza:
68%

Te fogsz forgalomból vizsgázni? Hát tisztába kellne lenned vele, hogy a biciklis is vezetőnek minősül, a vezető fogalmát meg az elsők között tanítják a kresz oktatáson.

Én Tuti megbűntetnélek. És nem azért meg rohadt sz@rházi rendőr vagyok, és egyébként nő, hanem mert ott kezdődik, hogy nincs jogosítványod. Ezzel veszélynek teszed ki a gyerekeket, akik ha nem ülnek gyerekülésbe plusz még nyom a latba. Feltartod a forgalmat, azzal, hogy tolod a kocsit és attól, hogy Te tolod még jár a motor és vezetőnek minősülsz, jogsi nélkül. Gondolom az iskola nem a szomszédban van, így míg onnan hazatolod a kocsit indokolatlanul sétálsz az úttesten, amivel veszélyezteted a forgalmat. Naés ha mindez még főútvonalon is történik, akkor meg pláne.

2009. dec. 9. 22:49
 15/28 A kérdező kommentje:
De van aki vigye a gyerket de annak sincs jogsija.(ez csak vicc volt)
2009. dec. 9. 22:50
 16/28 A kérdező kommentje:
csak a szerelőhőz szeretem volna holnap letolni,hogy jövöhétre jó legyen a verdám,átszeretem volna nézetni,nincs túl messze.na mindegy majd holnap megkérdezem a rendőr ismerösömet,amugy köszi
2009. dec. 9. 22:53
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért írd már meg, hogy ha jár a motor, miért kell tolni. Mi a baja a kocsidnak?
2009. dec. 9. 22:59
 18/28 A kérdező kommentje:
Ja az lemaradt van gyerekülésem,ülésemelőm,mindig beleültettem őket!Bár amelyiket kell,mert ugyebár a 150 cm magasabb gyerek márt ülhet az első űlésen is,és nem kell neki űlésemelő sem.
2009. dec. 9. 23:01
 19/28 A kérdező kommentje:
Jaj nincs semmi baja,csak leszeretem volna vinni a szerelőhőz.Még csak most lesz a forgalmi vizsgám.Így nem vezethetem.
2009. dec. 9. 23:03
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
De, vezetheted, és nem fog elkapni senki, megígérem, rendben?
2009. dec. 9. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!