Ha tolom az autót főúton járómotorral, azért szólhat a rendőr?
Úristen! Te írtad a másik kérdést is?
A forgalom akadályoztatása már magában egy szabálysértés. És Te ezzel ezt szerintem ki is merítettd.
Nincs valaki aki a gyerkőcöket hozza-vigye a suliba, egy szomszéd, rokon, ismerős, míg Te levizsgázol? Ez így nagyon nem jó. De előttem valaki 100%-osan leírta hogy miket követsz el.
Te fogsz forgalomból vizsgázni? Hát tisztába kellne lenned vele, hogy a biciklis is vezetőnek minősül, a vezető fogalmát meg az elsők között tanítják a kresz oktatáson.
Én Tuti megbűntetnélek. És nem azért meg rohadt sz@rházi rendőr vagyok, és egyébként nő, hanem mert ott kezdődik, hogy nincs jogosítványod. Ezzel veszélynek teszed ki a gyerekeket, akik ha nem ülnek gyerekülésbe plusz még nyom a latba. Feltartod a forgalmat, azzal, hogy tolod a kocsit és attól, hogy Te tolod még jár a motor és vezetőnek minősülsz, jogsi nélkül. Gondolom az iskola nem a szomszédban van, így míg onnan hazatolod a kocsit indokolatlanul sétálsz az úttesten, amivel veszélyezteted a forgalmat. Naés ha mindez még főútvonalon is történik, akkor meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!