Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Színtévesztéssel semmilyen...

Színtévesztéssel semmilyen rendőr sem lehetek?

Figyelt kérdés

A gyakorlatban teljesen jól látom a színeket.Láttam ilyen képeket,hogy "hogy lát egy normál ember",meg "hogy lát egy színtévesztő",hát én meg tudtam különböztetni a két képet,még sosem volt,hogy zöldnek láttam a paradicsomot,vagy összekevertem a lámpánál a pirosat a zölddel.Csak az interneten kitöltöttem egy tesztet,és néhány ábrán nem láttam a számokat.

Így semmilyen rendőr nem lehetek?Mert pl.valahol azt hallottam,hogy büntetés végrehajtási lehetek.Ez igaz?Másfajta nem lehetek?

2014. febr. 11. 18:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Fekvőrendőr is lehetsz.
2014. febr. 11. 19:00
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
ne hülyéskedj,ha itt kérdezösködsz ilyen témában akkor igazán belöled lehet a legjobb rendör,söt nem sima rendör hanem szuper tábornok,vagy mi ott a legnagyobb rangotok??
2014. febr. 12. 00:37
 3/13 A kérdező kommentje:
Most miért nem lehet értelmes választ írni?Sehol nem láttam egy hivatalos papírt vagy valamit,ahol le volt írva,hogy nem lehet,csak itt olvastam.Ha beírom,hogy rendőr színtévesztés,akkor is ez az oldal jön be.
2014. febr. 12. 15:30
 4/13 anonim ***** válasza:
Főszabály szerint a színtévesztés kizáró ok bármilyen hivatásos munkahelynél. Azonban, ahogy te is írtad, a gyakorlatban teljesen jól látod a színeket, úgyhogy azt javaslom, hogy mindenképp jelentkezz és próbáld meg, majd az eü alkalmasságin el fog dőlni, hogy megfelelsz-e, vagy sem, de ha meg se próbálod, akkor tuti nem lehetsz rendőr, úgyhogy sok sikert hozzá :)
2014. febr. 12. 17:07
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi.:)

Meg fogom próbálni.De mit néznek egy ilyen vizsgálaton?Azt a babos könyvet?Vagy műszerrel is megnézik?

2014. febr. 12. 20:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Baboskönyv
2014. febr. 12. 22:59
 7/13 A kérdező kommentje:

Értem.Köszi.

Az a gond,hogy abban a babos könyvben nem tudom elolvadni a számokat.Viszont megcsináltam egy másik fajta tesztet,ilyen színsorbarakósat,amin átmentem,és azt írta,hogy normál színlátó vagyok.Szerinted van esélyem?

2014. febr. 13. 15:41
 8/13 A kérdező kommentje:
Amúgy te rendőr vagy?Nem tudod,hogy ha valaki nem megy át a baboskönyvön,annak megnézik még ezt a színsorbarakást?Vagy olyan műszerrel nem néznek bele a szemébe?
2014. febr. 13. 20:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen, rendőr vagyok. Nekem csak baboskönyv volt, ott nálam minden rendben volt, úgyhogy nem tudom, hogy van-e másmilyen teszt, de azért próbáld meg, nem veszítesz vele semmit szerintem.
2014. febr. 13. 22:32
 10/13 anonim válasza:
Csak babos könyv van... ha nagyon szeretnél rendőr lenni akkor próbáld meg... ha ez téged egyébként semmiben se akadályoz,akkor ott mondod az orvosoknak hátha lesznek olyan rendesek és elnéznek felette... Nálunk annó aszmás gyereknek is elnézték.. Azt mondta kigyógyult már de papírt nem kapott róla amivel igazolni tudta volna ezt, és nem b*sztak ki vele... HÁTHA!!!
2014. febr. 14. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!