Milyen programmal lehet lementeni az internet előzményeket?
Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 21:21
1/9 anonim válasza:
jaj. alapból le vannak "mentve" hiszen egy fájlban vannak tárolva. Ha korszerű böngészőt használsz (Firefox) akkor a Windows intéző címsorába ezt írd be:
C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNEVED\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
Itt lépj be a mappába és a Place.aqliteban vannak tárolva az előzmények...
2/9 A kérdező kommentje:
én ilyet nem találtam a gépemen akkor mit tegyek?
2009. dec. 4. 23:00
3/9 kalmangabor válasza:
Sajnos segíteni nem tudok neked, de erős a gyanúm, ha ugyanezzel a kérdéssel a "Számítástechnika" rovatban próbálkozol, több segítségben reménykedhetsz.
4/9 anonim válasza:
első vagyok..
bakker!
A rejtett mappák, fájlok megjelenítése.. Vezérlőpult mappa beállításai valahol ott kell kipipálni.
Látod mennyit kell sz.rakodni a winfossal?
5/9 anonim válasza:
megint én..
Ja meg a FELHASZNÁLÓNEVED helyére írd be a winfosbeli felhasználónevedet..
Szóval ezt tedd^^
6/9 anonim válasza:
és ha a böngésző ablakában be van állítva, hogy csak 1 napig mentse az előzményeket, attól függetlenül menti a c-re a profilokba?
7/9 anonim válasza:
szia!Tudom,hogy már nem mostani a kérdés,de én tudok segíteni: a program neve: CCleaner(így írd be google-be,teljesen ingyenes kis program,miután telepítetted megjelenik a kezelőfelülete,ott rengeteg mindent lehet választani,hogy milyen "szemeteket"töröljön a gépről-többek között az internet előzményeket is)Nagyon hasznos és másodpercek alatt töröl.
8/9 anonim válasza:
az elsőtől megkérdezhetném,hogy mi nyitja ki azt a mappát?Megtalaltam a places.sqlite mappát,de nemtudom kinyitni.
9/9 anonim válasza:
2009-12-07 18:53
ennél a válasznál leírták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!