Mit kaphat egy rendor becsuletserted miatt?
Először is, nem nyilvánosság előtt mondta, tehát nem bűncselekmény.
Másodszor, ha cigizel, kávézol, iszol akkor is drogos vagy, csak legális drogokkal élsz, mint én. Ha pedig a kapcsolatnak azért lett vége, mert félreléptél, akkor jogosan mondta rád a jelzőket. A bűncselekménynek az a lényege, hogy valótlant állítson.
jujj micsoda válaszok!!! :D na szóval... én nem mondtam h facebookra felteszem, ezt az egyik "jóindulatú" válaszadó írta, h tehetném ezt is!!!
nem tudjátok az előzményeket, nem is szeretném leírni, nem akarom , hogy magára ismerjen...ha ő állít valamit, azt neki kell bebizonyítani...nem? nem vagyok drogos!!! még csak kávézni és cigizni sem szoktam...alkohol pedig csak alkalmanként!! okom van arra hogy hangfelvételt készítsek minden találkozásunkról!!! soha nem léptem félre, ő viszontigen,vert is pl ha nem adtam pénzt játékgépezni!!!
volt hogy kést fogott a nyakamhoz!! szóval ne sajnálja senki!!! még szerencse hogy ezek az emberek SZOLGÁLNAK ÉS VÉDNEK!!!!!
Kár hogy csak szorította a nyakadhoz és mást nem csinált vele.
Egy hisztis nőstény vagy semmi több, a kérdésed meg kamu.
Szerintem egyértelmű hogy rád ismertem nem magamra. Magamat ismerem elég jól.
Szmájlikirálylány :D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:
Ezek az embernek szolgálnak és védenek, oltják el a lakástüzet, mentenek életet, bányásznak, repülnek, dolgoznak a gyárban....egyszóval emberek.
Nem ismerem a családodat, és téged sem, nem is akarlak. Miért akarsz a rendőrségre szaladgálni a piti kis magánéleti gondjaiddal? Mikor kést szorított a torkodhoz elváltál? Hívtál rendőrt? Kidobtad?
Miért mástól várod a segítséget a magánéletedhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!